ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΑΤΣΑΡΑ

 Παλαιότερα για ν’ αναβληθεί ένα παιχνίδι στο ελληνικό ποδόσφαιρο κόβονταν μέχρι και τα… δοκάρια των γηπέδων! Από τότε η “επιστήμη” έχει κάνει άλματα και δίνει πλέον πολλές δυνατότητες στον… “επενδυτικό” κόσμο που δραστηριοποιείται στο χώρο!!!

Ιδιαίτερα στον καιρό της πανδημίας όπου χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα! Ο ιρανοκαναδός κροίσος της Καβάλας (που έφερε το Αμερικάνικο όνειρο στον τόπο μας καθώς από πωλητής hot dog σε καντίνα, έγινε μεγιστάνας!) το επιβεβαίωσε την περασμένη Κυριακή!

Μας άφησε να ταξιδέψουμε Κυριακάτικα 700 χιλιόμετρα για να μας ενημερώσει λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, οτι ανακάλυψε κρούσματα κορωνοϊού στην… επενδυσή του! Κι ως ανθρωπος με κοινωνικές ευαισθησίες καθώς είναι, αφού ξεκίνησε από χαμηλά κι έφτασε τόσο ψηλά, δεν θα μπορούσε να διακινδυνεύσει την υγεία των εργαζομένων του!

Μάλιστα έκανε τεστ και στους… περαστικούς! Γι’ αυτό και δήλωσε θετικό ποδοσφαιριστή που δεν ανήκει στη δύναμη της ομάδας του!!! Κι όλα αυτά είχαν την υπογραφή και τη σφραγίδα του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού!

Ο οποίος συμβουλευόμενος προφανώς τους… λοιμωξιολόγους της super league 2, αποφάσισαν απο κοινού την αναβολή του αγώνα! Πλέον μετά απ’ αυτές τις εξελίξεις, ανοίγονται καινούργιοι ορίζοντες στην επιστημονική και ποδοσφαιρική (μαζί πάνε αυτά) κοινότητα!

Όπως το αναφέραμε και στη “Σέντρα”, μετά το σελφ, ράπιντ και μοριακό τέστ ανίχνευσης του κορωνοϊού, έρχεται και το επαναστατικό “τεστ Χαντιτάγκι”!!! Δεν αποκλείεται ν’ αρχίσει να το διακινεί κι ο Βελόπουλος μαζί με τις αλοιφές και τις επιστολές του Ιησού!!!

Αναμένεται να γίνει της… αναβολής το κάγκελο προσεχώς! Σε περιμένει δύσκολο και κρίσιμο ματς ενώ έχεις αγωνιστικά και άλλα θέματα με την ομάδα; Χτυπάς ένα επιτόπιο “τεστ Χαντιτάγκι”, το στέλνεις στον Μαυρωτά για υπογραφή και παίρνεις αναβολή στο “αψε σβήσε”!

Έχεις ανακατωσούρες στο στομάχι και διάρροιες που παραπέμπουν σε κάποια μορφή γαστρεντερίτιδας; Ξανακάνεις “τεστ Χαντιτάκι” και κάθεσαι στη ζεστασιά του σπιτιού σου χωρίς να χρειαστεί να τρέχεις μέσα στο κρύο και να ταλαιπωρείσαι στα γήπεδα!

Άσε τους παλαβούς να καταπίνουν χιλιόμετρα και να παίζουν μπάλα ακόμη και με τραυματίες! Οπως έκανε η Αναγέννηση, για παράδειγμα την προηγούμενη εβδομάδα που πηγε στην Αθήνα για να παίξει με τον Ολυμπιακό έχοντας οκτώ απουσίες από τραυματισμούς!

Ήρθε ο ευεργέτης της Καβάλας που πέραν όλων των άλλων είναι και προστάτης άγριων θηρίων να δείξει έναν άλλο δρόμο!

Μαζί βέβαια με τους φίλους του, τους υπηρέτες του αθληματος εκεί στη super league 2, στην ΕΠΟ και φυσικά στην ελληνική πολιτεία!!!Την επόμενη φορά θα γνωρίζουμε κι εμείς εδώ τι πρέπει να κάνουμε ανάλογα με τις συνθήκες.

Αλλωστε πέρα από το “τεστ Χαντιτάγκι” είναι στην αγορά και το… “τεστ νοημοσύνης”!