Ο Μιχάλης Ζιώγας είναι παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης εδώ και ημέρες και παρότι ήλθε με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό μαζί με την διοίκηση του Απόλλωνα Μακρυχωρίου το περασμένο καλοκαίρι, δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το έργο του…

Δεν πρόλαβε καν να κοουτσάρει περισσότερο από τέσσερις φορές την ομάδα στην οποία από καιρό εξέφραζε σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις την επιθυμία να δουλέψει, καθώς ήλθε σε μια περίοδο που ζούμε πρωτοφανή πράγματα με την πανδημία του κορωνοϊού!

Παρά το άδοξο φινάλε όμως της συνεργασίας του με τους “κιτρινόμαυρους”, μόνο καλά λόγια είχε να πει στις δηλώσεις που έκανε στο “ΝΕΟ ΑΓΩΝΑ”. Και για την ομάδα, αλλα και για όσους συνεργάστηκε αυτό το περίεργο απ’ όλες τις απόψεις διάστημα:

Από την ωραία στιγμή στ’ αποδυτήρια του “Γιώργος Μπαζής” όπου γιορτάστηκαν τα γενέθλια της Αναγέννησης και η συμπλήρωση 116 χρόνων από την ίδρυσή της…

Αναλυτικά ο Λαρισαίος κοουτς τόνισε:

«Δυστυχώς με όλα αυτά τα πρωτόγνωρα που ζούμε στους καιρούς της πανδημίας, δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε και σχεδιάσαμε το καλοκαίρι. Οφείλω να σεβαστώ την απόφαση της διοίκησης της Αναγέννησης την οποία και ευχαριστώ θερμά για την επιλογή της στο πρόσωπό μου και τη συνεργασία που είχαμε.
Η διοίκηση είναι που λαμβάνει τις αποφάσεις, όπως πρέπει να συμβαίνει στις ομάδες κι αυτή είναι που εχει το βάρος να διαχειριστεί την πολύ σημαντική και δύσκολη προσπάθεια να επανέλθει ο σύλλογος εκεί που ανήκει.

Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει γιατί ο πρόεδρός Δημήτρης Παπαδημητρίου, πληροί όλες τις προϋποθέσεις και έχει τη διάθεση γι’ αυτό.
Για μένα η Αναγέννηση, ακόμη και τώρα που έφυγα είναι μια ομάδα που σέβομαι και τιμώ και ήθελα πάρα πολύ να εργαστώ σ’ αυτή.

Εχω μνήμες από μεγάλες περιόδους αυτής της ομάδας όταν έπαιξα αντίπαλός της και ως ποδοσφαιριστής, με ασύγκριτο κόσμο και είναι για μένα μία από τις πλέον ξεχωριστές στο πανελλήνιο! Είναι τιμή μου που πέρασα έστω και τόσο λίγο από τον πάγκο της!
Μακάρι κάποια στιγμή να ανταμώσουμε ξανά για να ολοκληρώσουμε αυτό που δεν μπορέσαμε τώρα.

Ευχαριστώ πολύ μαζί με τον πρόεδρο, τους παίκτες με τους οποίους συνεργαστήκαμε, τον γυμναστή Δημήτρη Αετόπουλο, τον φροντιστή Βάϊο Κατσιάκη και το μέλος της ερασιτεχνικής Βαγγέλη Φαλιάγκα που ήταν συνεχώς δίπλα στην ομάδα και συνέβαλε τα μέγιστα στην καθημερινότητά της καθώς βεβαίως και τους Νίκο Νταρντάνη και Δημήτρη Σακελλάρη.
Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος της Καρδίτσας θα δει σύντομα την αγαπημένη του ομάδα πολύ ψηλότερα, εκεί δηλαδή που πρέπει και δικαιούται να βρίσκεται…»

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΖΙΩΓΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΑΣΑ

Μόλις τέσσερα παιχνίδια πρόλαβε όπως προαναφέραμε να κοουτσάρει στον πάγκο της Αναγέννησης ο Μιχάλης Ζιώγας.
Σ’ αυτά είχε δύο νίκες με τη Φήκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής (2-0) και με τον Αετό Μακρυχωρίου Λάρισας στο τελευταίο ματς πριν την διακοπή (1-0).
Τα άλλα δύο παιχνίδια στην Ελασσόνα και στον Παλαμά με τον Ατρόμητο τελείωσαν ως γνωστόν ισόπαλα με σκορ 2-2 και 1-1 αντίστοιχα.

Με το πρωτο μάλιστα στην Ελασσόνα να κρίνεται με δραματικό τρόπο, στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων κι αφού η Αναγέννηση είχε προηγηθεί δύο φορές (Λώττας και Τσιρογιάννης) και τη δεύτερη λίγο πριν το τέλος.

Θυμίζουμε επίσης ότι στην Καρδίτσα ήλθε “πακέτο” με την διοίκηση του Παπαδημητρίου η οποία τον είχε προσλάβει στα μέσα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου για την ομάδα του Απόλλωνα Μακρυχωρίου που κατόρθωσε να συναγωνιστεί την Αναγέννηση και να βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής, την οποία διασφάλισε τελικά μόλις επήλθε η οριστική διακοπή της σεζόν λόγω των μέτρων για την πανδημία.