Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου, στο Δημοτικό Στάδιο Μουζακίου Καρδίτσας!

Ήμασταν όλοι εκεί…
Παλαίμαχοι:Α.Ε. Λάρισας, Επίλεκτοι Θεσσαλίας (Βόλος), Α.Ο. Τρίκαλα, Αναγέννησης Καρδίτσας και Α.Ο. Μουζακίου και εκφράσαμε με την παρουσία μας την αγάπη, το σεβασμό και την αλληλεγγύη στους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας.

Η συμμετοχή ήταν εντυπωσιακή, η οργάνωση ήταν αρίστη και το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου, που διοργανώθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Μουζακίου, για την ενίσχυση των πληγέντων του Δήμου Μουζακίου Καρδίτσας, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!
Ως Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Καρδίτσας, κάνουμε έκκληση στην Κυβέρνηση, να βρεθεί δίπλα στους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας και να προβεί άμεσα στις αποζημιώσεις στο ακέραιο (100%), ώστε να ορθοποδήσουν και σιγά-σιγά να βοηθήσουν στην επανεκκίνηση της οικονομικής και κοινωνικής ζωής της περιοχής μας!
Για την ιστορία και μόνο, έγιναν πέντε παιχνίδια διάρκειας 30′:
Με την ομάδα της Λάρισας αγωνίστηκε και ο περιφερειάρχης, Κώστας Αγοραστός.

Σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα:
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ – ΜΟΥΖΑΚΙ 1-0
Σκόρερ Ζάγγος Βαγγέλης
ΒΟΛΟΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ 1-1
ΑΕΛ – ΜΟΥΖΑΚΙ 2-1
ΒΟΛΟΣ -ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 0-1 σκόρερ Αγγέλης Βαγγέλης
ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΕΛ 3-0
Η βαθμολογία:
Αναγέννηση Κ. 6
Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ 4
Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ 3
Επίλεκτοι ΒΟΛΟΥ 1
ΜΟΥΖΑΚΙ 0

Η συμμετοχή των παλαιμάχων της Αναγέννησης Καρδίτσας:
Βασιλάκος, Κύρκος, Στάθης Δ., Παπαγεωργίου, Τζιφούλης, Δρόσος, Παπαευαγγέλου, Τρουβάς, Ζάγγος, Νταρακλίτσας, Κωστόπουλος, Αγγέλης, Γιαννέλος, Μπούτας, Τακόπουλος, Ζευγαράς, Κουτρούλιας, Καμινιώτης, Θώδης Σπ., Μπέκος, Κακάβας,
Συμμετείχαν στην αποστολή, Βασίλης Κωστόπουλος, Σπύρος Θώδης και Βαγγέλης Πλακιάς. Να επισημάνουμε, ό,τι, κοντά στους παλαιμάχους, βρέθηκε και ο π. πρόεδρος της ομάδας, Βασίλης Μπούρμπος.
Τροπιούχοι αναδείχθεισαν οι Παλαίμαχοι της Αναγέννησης Καρδίτσας.
Ασφαλώς σημασία δεν έχει το ποιος νίκησε, αλλά το ότι συγκεντρώθηκε από όλους μεγάλος αριθμός τροφίμων και είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας, που τόσο πολύ τα έχουν ανάγκη στις δύσκολες αυτές καταστάσεις που βιώνουμε εδώ και ένα μήνα, όλοι μας!!
Αμέσως, μετά τους αγώνες, συγκεντρωθήκαμε στο κέντρο Χαλίλη, όπου, o Δήμαρχος Φάνης Στάθης, εξέφρασε την ικανοποίησή του, για την επιτυχία της διοργάνωσης.
Χαιρετισμό απηύθυνε και ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός.
Η όμορφη αυτή εκδήλωση, έκλεισε, με την απονομή τιμητικών πλακετών, στις ομάδες, για τη συμμετοχή τους, από το Δήμαρχο και Περιφερειάρχη, ενώ παρέστησαν και μέλη του δημοτικού συμβουλίου.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΛΑΚΙΑΣ