Είχαν καιρό τα ματάκια μας να δουν σε ζωντανή μετάδοση ένα… «διαιτητικό χειρουργείο» σε έναν αγώνα μπάσκετ!!!

Μια “σφαγή”, μια άθλια και απροκάλυπτη αλλοίωση αποτελέσματος και κλοπή μιας νίκης από μια ομάδα!

Τα παρακολουθήσαμε όλα αυτά από διακεκριμένους… “επιστήμονες” του είδους στο κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ερυθραίας στον αγώνα του Πανερυθραϊκού με τον ΑΣ Καρδίτσας για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 Εθνικής Κατηγορίας!

Οι κύριοι που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα οδηγώντας την ομάδα της Καρδίτσας στην ήττα με τρόπο απροκάλυπτο είναι οι εκ Πατρών ορμώμενοι Αναστόπουλος, Κοντίλης και Ρίζος!

Να τους χαίρονται στην Ομοσπονδία και να τους καμαρώνουν!

Για το τι ακριβώς έκαναν μπορεί ο καθένας να το δει στο βίντεο του αγώνα που είναι στο youtube.

Φυσικά στα κεντρικά μπασκετικά siτe ούτε κουβέντα!!! Εδώ μετακόμισαν τη Λίμνη Πλαστήρα από την Καρδίτσα στα Τρίκαλα, θα γράψουν για αδικία του ΑΣΚ;

Ας είμαστε σοβαροί…

Το θέμα ασφαλώς και δεν είναι καθαρά αθλητικό. Τίποτα άλλωστε δεν είναι ξεκομμένο. Ολα συνδέονται, όλα είναι συγκοινωνούντα δοχεία!

Κάποιες γειτονιές των Αθηνών θέλουν να κουμαντάρουν ακόμη και την Α2 του μπάσκετ. Το ζήσαμε στο ποδόσφαιρο παλαιότερα με την Αναγέννηση, το ζούμε σε κάθε έκφανση του αθλητισμού.

Το κακό, όμως, είναι ότι το ζούμε στο πετσί μας και σε άλλες καταστάσεις που αφορούν στην ποιότητα ζωής μας της περιοχής μας υπό την ανοχή των εκπροσώπων μας στα κέντρα αποφάσεων!

Το υδροκέφαλο κράτος των Αθηνών, είναι πανταχού παρών σε όλους τους τομείς. Η επαρχία στο περιθώριο και ιδιαίτερα τούτη η ρημάδα περιοχή μας, γίνεται επίκεντρο μόνο όταν… πνίγεται από τις πλημμύρες!

Mέχρι και στον Ε-65 “ξέχασαν” να τοποθετήσουν πινακίδες προς Καρδίτσα!!!

“Ξέχασαν” να μας αναφέρουν στο χάρτη!!!

Και μιας και η αφορμή είναι ένα αθλητικό γεγονός, ας το πάρουμε αλλιώς τουλάχιστον σ’ αυτό το χώρο. Είναι πραγματικά εξωφρενικό ολη η ενέργεια των φιλάθλων της περιφέρειας να ξοδεύεται και να γίνεται δύναμη των συλλόγων του κέντρου και της συμπρωτεύουσας!

Ας στηρίξουμε τις προσπάθειες των δικών μας ανθρώπων που είναι υπερβατικές! Τις προσπάθειες της πόλης μας!

Μέσα απ’ αυτή τη διαδικασία, ίσως αποκτήσουμε την “τεχνογνωσία” να λειτουργούμε έτσι και στους άλλους τομείς και να μην είμαστε ο… «Τζανετάκος» της Ελλάδας!

Θ.Κ.