Ο κόσμος της Αναγέννησης αναρωτιέται αν τελικά θα γίνει το παιχνίδι της ομάδας τους με την Καβάλα που είναι προγραμματισμένο για τις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο “Ανθή Καραγιάννη” της Μακεδονικής πόλης!

Απάντηση σ’ αυτό, μία ημέρα πριν την διεξαγωγή του αγώνα, δεν έχει κανείς!

Ωστόσο συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον να παρατηρήσει κανείς τα όσα απίθανα γίνονται τις τελευταίες ημέρες από πλευράς Καβάλας, αλλά και αρμοδίων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μια περίεργη κωλυσιεργία (;) που έχει ως αποτέλεσμα ν αυξάνονται οι πιθανότητες ν’ αναβληθεί το παιχνίδι και να οριστεί εκ νέου.

Η Καβάλα απέστειλε τα δελτία για έκδοσή τους από την ΕΠΟ. Ωστε να ρίξει την ευθύνη εκεί σε περίπτωση που δεν εκδοθούν εγκαίρως και να το επικαλεστεί για ορισμό εκ νέου του παιχνιδιού!

Τα δελτία τελικά εκδόθηκαν, αλλά έχει κι άλλο… επεισόδιο το σίριαλ! Θα πρέπει τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών να επικυρωθούν αυτή τη φορά από την διοργανώτρια, δηλαδή της super league 2.

Εκεί ακριβώς βρισκόμαστε τώρα. Στη διαδικασία επικύρωσης που… αργεί λίγο!

Γιατί αργεί; Θα πρέπει να μας το εξηγήσουν οι καθ’ ύλην αρμόδιοι

Θυμίζουμε ότι η Αναγέννηση θα ταξιδέψει κανονικά στην Καβάλα, θα πληρώσει ξενοδοχείο, έξοδα μετακίνησης για να είναι στο γήπεδο.

Και κάποιοι από τις υπηρεσίες που προϊσταται ο κ. Λεουτσάκος (με τον παχυλό μισθό που του δίνουν οι ομάδες!) ξύνονται και πηγαίνουν με… slow motion!

Θα προλάβουν; Αν θέλουν, ναι. Αν δεν θέλουν όχι…

Θ.Κ.