Τρίποντο – «χρυσάφι» κατέκτησε η Αναγέννηση κερδίζοντας 1-0 τον Πανσερραϊκό στο εξ αναβολής (για την 11η αγωνιστική) παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας!

Σ’ ενα “επικίνδυνο” 90λεπτο που διεξήχθη μάλιστα κάτω από αφόρητο κρύο και μέσα σ’ ενα βαρύ γήπεδο οι “κιτρινόμαυροι” κατόρθωσαν να διατηρήσουν αλώβητη την έδρα τους, να κερδίσουν και τον Πανσερραϊκό κάνοντας το 7Χ7 και να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης!

Ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος ήταν ο Λάμπρος Πολίτης με μια εξαιρετική προσπάθεια και άψογο πλασέ στο 22′ της αναμέτρησης ύστερα από σέντρα του Τζέημς Σταμόπουλου!

Ο αγώνας είχε μπόλικη αγωνία καθώς η Αναγέννηση που ήταν κυρίαρχη και καλύτερη στο γήπεδο δεν κατάφερε στις ευκαιρίες που δημιούργησε να πετύχει το δεύτερο γκολ που θα έδινε τέλος στις όποιες ελπίδες είχαν οι φιλοξενούμενοι για θετικό αποτέλεσμα.

Ουσιαστικά ο Πανσερραϊκός που έκανε την πρώτη τελική προσπάθεια κοντά στο 35′ του πρώτου ημιχρόνου δεν απείλησε την εστία του Νέστορα Γκέκα, αλλά όσο η ομάδα της Καρδίτσας δεν εκμεταλλευτόταν (στη λεπτομέρεια) τις φορές που βγήκε στην κόντρα για να πετύχει το 2-0 παρέμεινε “ζωντανός” και η αγωνία για τους ηρωϊκούς φιλάθλους που παρά τις αντίξοες συνθήκες έδωσαν το παρών, ήταν διάχυτη μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

Η Αναγέννηση είχε μάλιστα και την ατυχία να χάσει δύο παίκτες από τραυματισμό, καθώς αποχώρησαν ο Σταμόπουλος και ο Γκόλιας. Ο πρώτος με τράβηγμα και ο δεύτερος με κάταγμα στη μύτη! Μάλιστα οδηγήθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Το ουσιαστικό της υπόθεσης είναι ότι κατόρθωσε να πάρει τους τρείς πολύτιμους πόντους καταγράφοντας μάλιστα και μια εξαιρετική επίδοση. Εχει επτά νίκες στο Στάδιο σε ισάριθμα ματς και έχει δεχθεί μόλις δύο τέρματα κι αυτά με πέναλτι στον αγώνα με τα Τρίκαλα 4-2).

Όλα τα παιδιά της Αναγέννησης έδωσαν και την ψυχή τους για να φθάσει η ομάδα τους στη νίκη και να δώσουν χαρά στους φιλάθλους κι αξίζουν συγχαρητήρια.

Το γκολ ο Λάμπρος Πολίτης φορώντας ένα μπλουζάκι κάτω από τη φανέλα το αφιέρωσε στον δολοφονημένο 19χρονο Αλκη (ΦΩΤΟ)

ANAΓΕΝΝΗΣΗ: Γκέκας, Καρανίκας, Γκόλιας (52′ Κοτσώνης), Λαρρέα, Σταμόπουλος (30′ Κουτρομάνος), Μπάλλας, Πλέγας, Πολίτης (72′ Γκίνη), Μπενγκόα (72′ Δημούτσος), Μπραμπίγια (72′ Μπαντιμπανγκά), Μπιανκόνι.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Καβουσάκης, Κεφαλάς, Ζέρης, Πίντο, Κρητικός, Μαρκιόνι, Μέσσι, Κόντσι, Κανις, Ντιάθ, Δημητρίου.