Στο πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Καρδίτσας Παυσίλυπο «Το Μαγεμένο Δάσος» συμμετείχε και το Δημοτικό Ωδείο Καρδίτσας του Δ.Ο.Π.Α.Κ. που παρουσίασε μια συναρπαστική Χριστουγεννιάτικη Συναυλία με όλα τα μουσικά σύνολα του ως εξής:

Το Σύνολο Πνευστών με εντυπωσιακές μελωδίες με υπεύθυνο καθηγητή τον Γρηγόρη Κεφσερίδη. Συνοδεία Πνευστών Πιάνο: Βαγγέλης Τάντος, Φλικόρνο: Γρηγόρης Κεφσερίδης Τρομπέτα: Μαρία Καραγιάννη, Νικόλας Κεφσερίδης

Το Σύνολο Σαξοφώνου με χριστουγεννιάτικες μελωδίες με τον υπεύθυνο καθηγητή Σχολής Σαξοφώνου:Χρήστο Κιτσόπουλο .Συμμετείχαν οι μαθητές-εκτελεστές , Ελπίδα Βήτου, Φώτης Τσίπρας, Νικόλαος Καζάκος ,Νικόλαος Μπαλακώστας ,Θεοφάνης Κιτσόπουλος, Νικολίνα Αθανασίου Τζωρτζίνα Κιτσοπούλου , Κουτσικουρή Ραφαηλία και ο Δημήτρης Ντάλης.

Το Σύνολο Βιολιών παρουσίασε κάλαντα από όλα τα μέρη της Ελλάδας με υπεύθυνη καθηγήτρια την Λιλιάνα Ντούλια Συμμετείχαν οι μαθητές :

Ορέστης Ντόβολος, Αριστέα Αργύρη , Παρασκευή Μπακατσή,Μπάτρα Παναγιώτα, Λάμπρος Κωστόπουλος, Γεωργία Τσιαντά, Ηλίας Κολοβός. Συνοδεία βιολιών Τουμπερλέκι: Δημήτρης Ντάλης

Τρίγωνο: Ιάσονας Ντάλης.

Το Σύνολο κιθαριστών με γνωστές μελωδίες σε διασκευές από τον υπεύθυνο καθηγητή Γιώργο Τσιάλα, ο οποίος έπαιξε μαζί με τους μαθητές του: Κωνσταντίνο Χαντζόπουλο, Θωμά Καλημέρη, Ευάγγελο Τσιούλο

Το Μουσικό Σχήμα «ΔΙΑ-ΦΩΝΩΝ» με υπεύθυνους καθηγητές την Γιώτα Καραγιάννη και τον Αλέκο Βασιλείου. Συμμετείχαν :Φωνητικά :Αγατιανός Δημήτρης, Ζαχαρής Βασίλης,Ναυσικά Ντόλκερα. Φωνητικά-Κρουστά: Ζαχαρή Κατερίνα, Κατσάρα Ζωή, Φωνητικά –Τρομπόνι: Κουνέλης Δημήτρης, Κιθάρα: Αργύρης Νίκος, Φωνητικά –Βιολί-Μεταλλόφωνο: Mπάτρα Παναγιώτα, Πιάνο: Kαραγιάννη Γιώτα.

Το Σύγχρονο Τραγούδι με υπεύθυνο Καθηγητή τον Bαγγέλη Τάντο. Τραγούδι : Ελένη Αργυροπούλου και η Eλευθερία Παπαοικονόμου.

Το ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ” Golden Chords” με υπεύθυνη καθηγήτρια την Νατάσσα Ντίνου

Συμμετείχαν : Γεωργία Τσιαντά – Τραγούδι ,Bαγγέλης Τσιούλος – Πλήκτρα

Φιλική Συμμετοχή: Δημήτρης Nτατσιός – Κιθάρα , Φίλιππος Παλαπέλας– Ντράμς

Bαγγέλης Τσιούτρας– Μπάσσο

Στα ενδιάμεσα των μουσικών συνόλων , τα κομμάτια με πιάνο σόλο ή με 4 χέρια έπαιξαν οι μαθητές των τάξεων της Γιώτας Καραγιάννη και του Αλέκου Βασιλέιου. Συμμετείχαν : Κατερίνα Ζαχαρή, Γλυκερία Τσίπρα, Δημήτρης Κουνέλης, Φώτης Τσίπρας.

Παιδική Χορωδία με μαέστρο τη Φωτεινή Γιαννακοπούλου . Συνοδεία Χορωδίας : Πιάνο: Παναγιώτα Καραγιάννη, Φλάουτο: Αικατερίνη Βασιλείου Τρομπέτες: Μαρία Καραγιάννη, Γρηγόρης Κεφσερίδης . Οι γλυκιές χριστουγεννιάτικες μελωδίες των μικρών μαθητών άγγιξαν τις ψυχές των προσκεκλημένων και όλοι μαζί έψαλλαν τα κάλαντα και ευχήθηκαν Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Καρδίτσας Κος Βασίλης Τσιάκος και ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλους τους παρευρισκόμενους. Την εκδήλωση έκλεισε ο Δ/ντής του Δημοτικού Ωδείου Καρδίτσας Κος Δημήτρης Ντάλης ,ο οποίος συνεχάρη όλους τους συντελεστές για την διοργάνωση της εκδήλωσης και ευχήθηκε Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία, Όνειρα, Χαμόγελα, Δημιουργικότητα, Επιτυχίες… σε όλους για τα φετινά Χριστούγεννα και τη νέα Χρονιά που πλησιάζει. Καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά!