Σκηνές από κινηματογραφικές ταινίες εκτυλίχθηκαν από τις 12:45 στο κέντρο της Αθήνας και για τουλάχιστον μισή ώρα, ακινητοποιώντας την κυκλοφορία στις πιο νευραλγικές οδικές αρτηρίες.

Ρομά που επέβαιναν σε τρία αυτοκίνητα συνεπλάκησαν μεταξύ τους και εν κινήσει στην συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Αγίου Μελετίου άρχισαν να ανταλλάσουν μεταξύ τους πυροβολισμούς με αποτέλεσμα ένας περαστικός άντρας να τραυματιστεί στο πόδι. Ύστερα από καταδίωξη στα Πατήσια, αστυνομικοί ακινητοποίησαν δύο από τα τρία αυτοκίνητα και έχουν προχωρήσει στην προσαγωγή 5 ατόμων.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που είχαν λάβει σήμα για αναζητήσεις και του τρίτου οχήματος που είχε καταφέρει να διαφύγει, έσπευδαν μέσω της Λ. Κηφισού και στο ύψος της γέφυρας Ροσινιόλ, στο ρεύμα προς Λαμία, ένας ιδιώτης, άσχετος με το περιστατικό, έκανε μία αδέξια κίνηση αλλαγής λωρίδας από την αριστερή στην μεσαία, εμβόλισε και παρέσυρε τις δύο μοτοσικλέτες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., με αποτέλεσμα τον τραυματισμό και των τεσσάρων επιβαινόντων αστυνομικών που έχουν μεταφερθεί στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, χωρίς να βρίσκεται σε σοβαρή κατάστασή κανείς τους.

Ο Κηφισός στο ρεύμα ανόδου έκλεισε τελείως για αρκετή ώρα και πλέον διεξάγεται στο ρεύμα ανόδου από δύο λωρίδες, προκαλώντας κυκλοφοριακό έμφραγμα έως το Μοσχάτο ενώ στο ρεύμα καθόδου παρατηρείται μποτιλιάρισμα από την Μεταμόρφωση έως την Ροσινιόλ από τους οδηγούς του απέναντι ρεύματος που κόβουν ταχύτητα για να δουν τι έχει συμβεί. Οι αναζητήσεις και για το τρίτο εμπλεκόμενο όχημα συνεχίζονται όπως συνεχίζεται και η έρευνα για να διαπιστωθούν και οι λόγοι του επεισοδίου αλλά και να αποσαφηνιστούν πλήρως συνθήκες και εμπλεκόμενοι.

Πηγή : news247