Στη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας του μπαίνει ο ΑΣ Καρδίτσας που ανεβάζει ρυθμούς και μέρα με τη μέρα “φορτσάρει” όλο και περισσότερο!
Υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Λιόγα ως επικεφαλής πλέον του πολυπρόσωπου τεχνικού τιμ, οι παίκτες δουλεύουν σκληρά και με πολύ μεγάλη διάθεση ανυπομονώντας για την έναρξη της σεζόν.

Το συγκρότημα της Καρδίτσας οργανώνεται σε όλους τους τομείς και έχει ενισχυθεί σημαντικά διατηρώντας υψηλές βλέψεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Στο μεταξύ ο ΑΣΚ ανακοίνωσε χθες τόσο την ανανέωση με τον Γιώργο Μόσορα, όσο και την πρόσληψη του συναδέλφου Στέλιου Τσανάκα στο γραφείο τύπου.
Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Ο ΜΟΣΟΡΑΣ
«Ο Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Μόσορα.
Ο 21χρονος αθλητής εντάχθηκε πέρυσι στο δυναμικό της ομάδας προερχόμενος από τον Μίλωνα και δοκίμασε τις δυνάμεις του στο υψηλό επίπεδο της Α2 Εθνικής. Ο ύψους 1,92 μ. γκαρντ, αγωνίστηκε σε 12 ματς στο περυσινό πρωτάθλημα, δίνοντας λύσεις ειδικά στο τελευταίο μισό του πρωταθλήματος.
Φέτος, με περισσότερες εμπειρίες και πίστη στις δυνάμεις του, έχει την ευκαιρία μέσα και από την ατομική του βελτίωση, να συμβάλλει στην αγωνιστική πορεία της ομάδας. Με την ανανέωση του Γιώργου Μόσορα, ολοκληρώνονται οι ανανεώσεις του ρόστερ της ομάδας. Ήδη έχουν ανανεώσει ο αρχηγός Νίκος Κακλαμάνος, ο Θοδωρής Καρράς και ο Θανάσης Τσούκας, οι οποίοι μαζί με το Μόσορα είναι οι τέσσερις που συνεχίζουν από πέρυσι. Ευχόμαστε στο Γιώργο υγεία, δύναμη και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας».

Ο ΤΣΑΝΑΚΑΣ
Ο Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει τη συνεργασία με το δημοσιογράφο Στέλιο Τσανάκα, ο οποίος αναλαμβάνει δράση στους τομείς της προβολής και της επικοινωνίας του συλλόγου.
Ο Στέλιος σπούδασε Δημοσιογραφία στο Kingston University του Λονδίνου, ενώ έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές τόσο στις Διεθνείς Σχέσεις και Πολιτικές Επιστήμες, όσο και στο Digital Marketing. Από το 2011, εργάζεται στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο και έχει διατελέσει ραδιοφωνικός παραγωγός».
Η προώθηση των δράσεων του Α.Σ.Καρδίτσας, η προβολή των συνεργασιών και η ανάδειξη του αθλητικού και κοινωνικού προφίλ του συλλόγου μας, θα είναι μέσα στις άμεσες αρμοδιότητες του Στέλιου Τσανάκα, τον οποίο καλωσορίζουμε και επίσημα στην οικογένεια του ΑΣΚ, ευχόμενοι υγεία και καλή δύναμη στο πολύ σημαντικό έργο που αναλαμβάνει.

Κύπελλο το Σάββατο

Το προσεχές Σάββατο, στο κλειστό γυμναστήριο της Βέροιας, θ’ ανοίξει η αυλαία των επίσημων υποχρεώσεων του ΑΣ Καρδίτσας για τη νέα αθλητική σεζόν που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και από τον μπασκετόκοσμο της περιοχής μας.

Οι “κυανόλευκοι” θα κοντραριστούν σε νοκ αουτ αγώνα για την 1η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με τον τοπικό Φίλιππο, ομάδα που έχουν συναντήσει στο δρόμο τους σ’ αυτή την τρομερή διαδρομή που έχουν κάνει προς την κορυφή τα τελευταία χρόνια.

Πρόκειται για έναν θεσμό που βεβαίως δεν είναι προτεραιότητα για την ομάδα της Καρδίτσας (όπως και για τις περισσότερες στην κατηγορία) που όμως δεν παύει να κρύβει τις δικές του προκλήσεις και να δίνει δυνατότητες διάκρισης. Το σημαντικότερο αποτελούν αυτά τα παιχνίδια μια καλή πρόβα ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος όπου ο ΑΣΚ θα μπει ως γνωστόν με υψηλές βλέψεις και αποφασισμένος να φθάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Το Κύπελλο διεξάγεται φέτος με τη συμμετοχή των ομάδων της Α2 εθνικής Κατηγορίας στην πρώτη φάση. Σε τέσσερις ουσιαστικά αγωνιστικές (Σάββατο και Τετάρτη θα γίνονται τα νοκ αουτ ματς), μέχρι να απομείνει η μία που θα προκριθεί στην 2η φάση της διοργάνωσης όπου θα μπουν στη συνέχεια και οι ομαδες της basket league.