Το μπάσκετ της Καρδίτσας ζει τις μεγαλύτερες στιγμές από καταβολής της ιστορίας του.

Η καταπληκτική παρουσία του ΑΣΚ εδώ και οκτώ χρόνια, η συνεχής ανοδική πορεία του σε εθνικές κατηγορίες, έδωσε χαρές που ουδέποτε έζησε ο μπασκετόκοσμος της περιοχής μας και το σημαντικότερο όλων κέρδισε το στοίχημα της “διάρκειας” που είναι το Α’ και το Ω’ όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά σε κάθε πτυχή της ζωής μας…

Πλέον οι “κυανόλευκοι” είναι αποφασισμένοι να κάνουν ένα ακόμη βήμα παραπάνω! Θωρακισμένοι όσο ποτέ διοικητικά και αγωνιστικά και με την έλευση του τεράστιου Γιάννη Μπουρούση που εξεδήλωσε την επιθυμία να κλείσει την ασύλληπτη αθλητική του πορεία στην αγαπημένη του πόλη, μπορούν και δικαιούνται να ονειρεύονται ακόμη και την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Για να συμβεί όμως αυτό, πέρα από την τεράστια ενέργεια, χρήμα, κόπο και προσωπικό χρόνο της διοίκησης, τον υπερβατικό αγώνα των προπονητών και των αθλητών, βασική προϋπόθεση είναι ο κόσμος να σταθεί μαζικά δίπλα σ’ αυτή την προσπάθεια που όμοιά της δεν έχει γίνει ποτέ στα μπασκετικά πράγματα!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Όλα τα παραπάνω και πολλά ακόμη ανέλυσαν οι άνθρωποι του ΑΣΚ στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στην αίθουσα το μεγάλου κλειστού γυμναστηρίου.

Μαζί, έλαβε χώρα και η παρουσίαση του Γιάννη Μπουρούση, ενός αθλητού κόσμημα για την Καρδίτσα, όχι μόνο για την ασύγκριτη καριέρα του, αλλά και για τον εξαιρετικό χαρακτήρα του!

Ο Γιάννης, έδωσε το στίγμα στη συνέντευξη τύπου τονίζοντας ότι όλα σ’ ο,τι αφορά τη διαδρομή της ομάδας,  θα εξαρτηθούν από τη θέρμη με την οποία θα αγκαλιάσει ο κόσμος την προσπάθεια.

Μίλησαν ακόμη ο πρόεδρος Χρήστος Δεληγιάννης που αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία του συλλόγου, αναλύοντας τους στόχους και της προοπτικές που είναι μεγαλύτερες, ο κόουτς Δημήτρης Λιόγας που εξήρε την προσπάθεια που γίνεται και δεν έκρυψε τη συγκίνηση και τη χαρά του για την έλευση και τη συνεργασία με τον Γιάννη Μπουρούση και το μέλος της διοίκησης που στηρίζει με όλες τις δυνάμεις του τον ΑΣΚ Κώστας Πρίτσας, ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη να πλαισιώσει όλος ο κόσμος της περιοχής το νέο εγχείρημα.

Δείτε στο βίντεο από τη κάμερα της Θεσσαλίας TV αποσπάσματα από τη συνέντευξη τύπου: