Όλο και πιο βελτιωμένη αποκτώντας την συνοχή και την ομοιογένεια που χρειάζεται, θα παρουσιάζεται η Αναγέννηση κι αυτό φάνηκε μόλις στο δεύτερο φιλικό (από την έναρξη της προετοιμασίας) που έδωσε το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων με τη Ρόδο.

Το αποτέλεσμα ήταν νικηφόρο με σκορ 2-1, αλλά σ’ αυτές τις περιπτώσεις είναι το λιγότερο που έχει σημασία και εκεί που πρέπει να εστιάζουν άπαντες (και κυρίως οι αρμόδιοι) σ’ αυτές τις αναμετρήσεις που δεν είναι τίποτα άλλο απο δυνατές προπονήσεις, είναι η συνολική λειτουργία της ομάδας.

Και η Αναγέννηση σ’ αυτόν τον τομέα ήταν ακόμη καλύτερη σε σχέση με το φιλικό που έδωσε την περασμένη εβδομάδα στην Κοζάνη.

Το σπουδαιότερο είναι οτι η ομάδα τόσο στο πρώτο ματς,, όσο και σ’ αυτό με τη Ρόδο ήταν πληθωρική στη δημιουργία φάσεων, που σίγουρα κάποια στιγμή θα έχουν και την ανάλογη κατάληξη στην τελική προσπάθεια.

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Παπάζογλου, κόντρα μάλιστα στη ροή του αγώνα κι αφού είχε χάσει πάλι σημαντικές ευκαιρίες, κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και με γκολ των Μπενγκόα (με όμορφη εκτέλεση φάουλ) στο 55′ και πέναλτι που κέρδισε ο Ξέρρας και εκτέλεσε ο Λώττας στο 64‘ να περάσει μπροστά με 2-1.

Η σύνθεση με την οποία ξεκίνησε η Αναγέννηση τον αγώνα: Γκέκας, Λαρρέα, Γκόλιας, Καρανίκας, Σταμόπουλος, Λαγός, Βιδάλ, Μπενγκόα, Πολίτης, Μπραμπίγια και Μπιανκόνι

Στην επανάληψη έπαιξαν ακόμη οι Μενιος Θεολόγης, Κουτσιανικούλης, Λώττας, Μάνιος, Ξέρρας, Γκουγκούδης και Κοτσώνης στο παιχνίδι. Εκτός οι Γκέκας, Μπενγκόα, Μπραμπίγια, Μπιανκόνι, Πολίτης, Γκόλιας και Λαγός.

Το ματς έγινε χωρίς την παρουσία φιλάθλων, αλλά με τον πρόεδρο των “κιτρινόμαυρων” Δημήτρη Παπαδημητρίου με συνεργάτες του να είναι στην εξέδρα.

Δείτε πιο κάτω  τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ απο την αναμέτρηση με την κάμερα της Θεσσαλίας TV.