Η Αναγέννηση ολοκλήρωσε με επιτυχία και χωρίς σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα την τρίτη εβδομάδα σκληρών προπονήσεων και η προετοιμασία της πλέον μπαίνει σε ένα άλλο στάδιο όπου θα δοθεί έμφαση στην ομοιογένεια του συνόλου που δημιουργήθηκε εξ αρχής πριν ένα μήνα…
Ο Μιχάλης Ζιώγας με τους συνεργάτες του δούλεψαν πολύ σ’ αυτό το πρώτο διάστημα στην φυσική κατάσταση και την ενδυνάμωση των παικτών που προέρχονταν από μια μεγάλη περίοδο αγωνιστικής αδράνειας λόγω του κορωνοϊού.
Πλέον η Αναγέννηση θα “πυκνώσει” τα φιλικά παιχνίδια και μαζί με την προετοιμασία της θα προσπαθήσει να βάλει και τις τελευταίες “πινελιές” ενίσχυσης, ώστε να παρουσιαστεί καθ’ όλα έτοιμη για τη νέα αγωνιστική σεζόν και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Μετά την προπόνηση της Πέμπτης ο φίλος της ομάδας Βάϊος Διαμάντης προσέφερε ένα μπάρμπεκιου με εδέσματα από το κρεοπωλείο που διατηρεί και οι “κιτρινόμαυροι” είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν στο χώρο του προπονητηρίου “Γιώργος Μπαζής”.
Ο φακός του “ΝΕΟΥ ΑΓΩΝΑ” έδωσε το παρών και μαζί με τον συντάκτη του Δημήτρη Φούρκα παρακολούθησε την τελευταία προπονηση, αλλά και τις στιγμές χαλάρωσης παικτών, προπονητών και διοικούντων σε μια οικογενειακή ατμόσφαιρα.