Αναδείχτηκε ανάδοχος και προχωρά ο προσυμβατικός έλεγχος για το έργο της κατασκευής κτιρίου για τη στέγαση του Κέντρου Κοινωνικών Δραστηριοτήτων Καρδίτσας, που χρηματοδοτεί το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014- 2020, με συνολικό προϋπολογισμό 3.399.133 ευρώ.

Το Κέντρο πρόκειται να λειτουργήσει υπό την ευθύνη της Ι. Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, προσφέροντας υπηρεσίες όπως: Κοινωνικό Εστιατόριο, Κοινωνικό Φροντιστήριο, προγράμματα ψυχολογικής, κοινωνικής και ψυχαγωγικής υποστήριξης ευπαθών ομάδων και δωρεάν διάθεση προϊόντων, ιματίων και άλλων χρήσιμων αντικειμένων.

«Σε συνεργασία με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεο, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καρδίτσας Κωστή Νούσιο, τους Περιφερειακούς συμβούλους και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020, προχωράμε τις διαδικασίες ενός έργου με διακριτό κοινωνικό αποτύπωμα για την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

«Με έργα ουσίας αποδεικνύουμε καθημερινά την έμπρακτη στήριξή μας στους ανθρώπους που βρίσκονται στο περιθώριο. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και κάνουμε περισσότερα για όσους έχουν λιγότερα αποδίδοντας στην πόλη της Καρδίτσας μια σύγχρονη δομή κοινωνικών υπηρεσιών για ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες κάθε ηλικίας» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα