Όπως επισημαίνεται στην ηλεκτρονική σελίδα της αλυσίδας που ηγείται σε επίπεδο τζίρου στον κλάδο, προστέθηκαν παρακάτω τα καταστήματα της AS Αγορά:

  1. Αμύρου 8, Αγιά
  2. Δημοσθένους 1 & Αγαμέμνονος, Νέα Σμύρνη
  3. Ζωοδόχου Πηγής 46, Αμπελόκηποι
  4. Ιωαννίνων 122, Φιλιππούπολη
  5. Καραθάνου 11-13, Άγιος Αθανάσιος
  6. Παπακυριαζή 65 & Φαρμακίδου
  7. Υψηλάντου 55-57, Άγιος Κωνσταντίνος

Υπενθυμίζεται πως οι συζητήσεις των προηγούμενων μηνών μεταξύ των δύο αλυσίδων είχαν καταλήξει εντός του Μαρτίου σε προσύμφωνο για την εξαγορά από πλευράς της Σκλαβενίτης, της αλυσίδας από τη Λάρισα.

Από την πλευρά της, η διοίκηση της AS Αγορά σε ανακοίνωσή της επισημαίνει:

Η εταιρεία ΣΑΝΙΔΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΚΕ «AS AGORA» με χαρά ανακοινώνει ότι από 8/5/23 θα είναι μέλος του Ομίλου Σκλαβενίτης. Ευχαριστούμε θερμά τους πελάτες μας, το προσωπικό μας και τους προμηθευτές μας για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια».

Σημειώνεται πως η AS Αγορά ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στα τέλη του 2015, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημα λιανικής στον Άγιο Αθανάσιο της Λάρισας, δημιουργώντας κατά τη διάρκεια των επόμενων ετών 100 θέσεις εργασίας.

Με την κίνηση αυτή η Σκλαβενίτης ενισχύει την παρουσία της στην περιοχή ενώ τον προηγούμενο χρόνο είχε προχωρήσει στην απόκτηση τεσσάρων καταστημάτων της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Γέγος» και συγκεκριμένα στο Μαρκόπουλο, τη Λούτσα και δύο στο Πόρτο Ράφτη καθώς και 9 καταστήματων της τοπικής αλυσίδας ΣΕΠ Παπαδόπουλος στα Ιωάννινα.