Νίκος Γκόλιας: «Η σκέψη μας είναι στους ανθρώπους μας»

Η Αναγέννηση ως αθλητικός και κοινωνικός οργανισμός, αλλά κυρίως το οργανωμένο κομμάτι των οπαδών της (ο κόσμος δηλαδή που της δίνει ζωή και νόημα ύπαρξης) από την πρώτη στιγμή της ανείπωτης τραγωδίας που έπληξε το Νομό μας ανέλαβαν δράση!

Κι όχι στα λόγια αλλά με καθημερινή παρουσία στο “μέτωπο” και στα σημεία όπου οι άνθρωποι μας, έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους!

Από την πρώτη στιγμή οργανωμένοι φίλαθλοι μαζί με παίκτες της ομάδας γύρισαν σχεδόν όλα τα χωριά και τον Παλαμά όπου είχαμε καταστροφή και μοίρασαν είδη πρώτης ανάγκης. Μάλιστα πήγαν και σε σημεία που δεν μπορούσαν εύκολα να τα προσεγγίσουν ούτε οι επαγγελματίες!!!

Ο Νίκος Γκόλιας, αρχηγός της Αναγέννησης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Ο κόσμος των Σπορ” της ΕΡΤ 3 και μίλησε για όλα όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες στην Καρδίτσα.

Περιέγραψε με σαφήνεια τις δραματικές στιγμές που περνάει ο κόσμος, μίλησε συγκινητικά για το δράμα συμπολιτών μας που είδαν μέσα σε λίγες ώρες να καταστρέφεται όλη τους η ζωή και στάθηκε στην μεγάλη κινητοποίηση που έγινε για να υπάρξει βοήθεια και αλληλεγγύη.

«Δεν μπορουμε αυτές τις στιγμές να μιλάμε για ποδόσφαιρο. Ούτε ξέρω αν έγινε κλήρωση, τι μέρα είναι και πως θα είναι τα πράγματα στην ομάδα.

Από τότε που γυρίσαμε από το Βώλακα όπου κάναμε την προετοιμασία μας η σκέψη μας είναι στους ανθρώπους μας. Μαζί με τους οργανωμένους φιλάθλους που έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση πήγαμε παντού για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Μακάρι όλο αυτό να το ξεπεράσουμε γρήγορα…» τόνισε μεταξύ άλλων ο Καρδιτσιώτης αρχηγός των “κιτρινόμαυρων”.

Δίπλα στους φιλάθλους που ανέλαβαν την πρωτοβουλία ήταν κι άλλοι παίκτες με τον Κλάους Αθανασιάδη να είναι πανταχού παρών, όπως και ο Βαλάντης Κοζορώνης που επίσης φιλοξενήθηκε τις προηγούμενες μέρες σε τηλεοπτικό κανάλι (ΝOVA) και μίλησε για τις πολύ δύσκολες καταστάσεις που βιώνει ο τόπος μας.

• Στα φωτογραφικά στιγμιότυπα το αφιέρωμα που έκανε η εκπομπή της ΕΡΤ3 στο δράμα της Καρδίτσας…