Φιλικό της ΑΣΑ με τη Νίκη Βόλου την Παρασκευή για την ενίσχυση των πλημμυροπαθών

Eνώ ο Νομός Καρδίτσας και γενικότερα η Θεσσαλία μετράει τις ανοιχτές πληγές της, είναι πραγματικά σπουδαίες οι εθελοντικέ δράσεις του αθλητικού κόσμου (και κυρίως των οπαδών), για την ανακούφιση των ανθρώπων που καταστράφηκαν…

Πέρα από διάφορες συλλογικότητες που αυθόρμητα και αυθεντικά δραστηριοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή, εντυπωσιακή είναι η ανταπόκριση του αθλητικού κόσμου απ’ όλη την Ελλάδα.

Πολύ δε περισσότερο από τους αθλητικούς φορείς της Θεσσαλίας που μπήκαν στην πρώτη γραμμή και προσφέρουν βοήθεια με κάθε τρόπο.

Για τους φίλους της Αναγέννησης το γράψαμε σε προηγούμενες αναφορές μας. Πήραν τους δρόμους και δεν άφησαν σημείο (και μάλιστα κι εκεί που δεν υπήρχε πρόσβαση) να μην δώσουν το παρών και να βοηθήσουν με είδη πρώτης ανάγκης αλλά και απεγκλωβισμού!

Οι ίδιοι οι ταλαιπωρημένοι άνθρωποι που έχασαν τα σπίτια τους λένε πως αν δεν υπήρχαν αυτές οι δράσεις τα προβλήματα που ακολούθησαν μετά θα ήταν στο τετραπλάσιο!
Πράγματι αυτό συνέβη και το βλέπει κανείς εύκολα καθώς σηκώθηκε ένα κύμα συμπαράστασης από απλό κόσμο που θέλει να βρεθεί δίπλα κατανοώντας το μέγεθος της καταστροφής.

ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΑ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
Δύο ομάδες που εκπροσωπούν περιοχές που υπέστησαν μεγάλες καταστροφές είναι η Αναγέννηση και η Νίκη Βόλου.

Τόσο η Καρδίτσα, όσο και ο Βόλος έζησαν τον εφιάλτη για τα καλά. Οι δύο αυτές αθλητικές οντότητες, λοιπόν, συμφώνησαν αύριο το απόγευμα (19.30) να δώσουν φιλικό παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας με σκοπό τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν να διατεθούν σ’ αυτούς που τα έχουν ανάγκη.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ομάδα:

«Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στις 19:30 στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας η ομάδα μας θα υποδεχθεί τη Νίκη Βόλου σε ένα φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Για τη συγκεκριμένη φιλική αναμέτρηση έχει ορισθεί γενική είσοδος 5 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στους πληγέντες. Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας συνεχίζει τις δράσεις για τη στήριξη και τη βοήθεια των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη».