ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΟΥΡΚΑ

Τρία χρόνια μετά τον ‘’Ιανό’’ η ομάδα του Αγαντερού βρίσκεται και πάλι μπροστά σε μία καταστροφή η οποία μπορεί να αποτελέσει και το τελειωτικό χτύπημα. Η καταστροφή είναι απόλυτη στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια της ομάδας, όπου ήταν όλος ο εξοπλισμός .

‘Οπως τα περιγράφουν οι άνθρωποι και δείχνουν και οι φωτό, ο αγωνιστικός χώρος, μία εβδομάδα μετά την καταστροφή, θυμίζει λιμνοθάλασσα με τα νερά να παραμένουν και με τόνους λάσπη.

Ο αγωνιστικός έχει καταστεί ακατάλληλος για μπάλα καθώς ακόμη και αν υπάρξει παρέμβαση, υπάρχει κίνδυνος να χαλάσει το χόρτο. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι η ομάδα από αγωνιστικής πλευράς , από τη στιγμή που και γειτονικά χωριά έχουν καταστραφεί, είναι αδύνατο να συνεχίσει τις προπονήσεις. Πάμε τώρα στα αποδυτήρια στα οποία φυλάσσονταν ο εξοπλισμός (ψυγεία, φανέλες,παπούτσια καρέκλες), μπάλες, μηχανήματα αλλά και τα δελτία των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

‘Ολα έχουν καταστραφεί και είναι πολύ δύσκολο αυτά να αποκατασταθούν άμεσα. Οι άνθρωποι του ΑΟ Αγναντερού είναι σε απόγνωση διότι δεν φτάνει ότι καταστράφηκαν περιουσιακά στοιχεία της ομάδας, υπέστησαν και οι ίδιοι όπως και οι χορηγοί- υποστηρικτές τους, τεράστιες ζημιές.

Ειδικά φέτος έγινε ένας προγραμματισμός με αρκετές μεταγραφικές κινήσεις και ξοδεύτηκαν αρκετά χρήματα, προκειμένου η ομάδα να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής.

Δυστυχώς μετά την εξέλιξη αυτή τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα και δεν είναι σίγουρο αν θα μπορέσει να σηκώσει κεφάλι. Δεν κρύβουν ότι υπάρχει η σκέψη ακόμη και για μη συμμετοχή πλέον της ομάδας στο πρωτάθλημα… Όλα θα συνεκτιμηθούν στη συνέχεια και θα υπάρχει Διοικητικό συμβούλιο κάποια στιγμή, για να αποφασιστεί η τύχη της ομάδας.