Σε επιφυλακή με... αντλίες και τρακτέρ στο κλειστό οι διοικούντες τον ΑΣΚ!

Όχι μόνο έχει διαταραχθεί η προετοιμασία του ΑΣΚ για τη νέα σεζόν με όλα όσα έχουν βρει την περιοχή, αλλά ζούμε πραγματικά… ιστορικές καταστάσεις!

Οι διοικούντες την ομάδα τη Δευτέρα το βράδυ, μόλις άρχισε να εκηλώνεται το νέο καιρικό φαινόμενο και να βρέχει καταρρακτωδώς βρέθηκαν στο μεγάλο κλειστό με ένα τρακτέρ και μία αντλία για να αποτρέψουν (όσο ήταν δυνατόν) νέα περίπτωση πλημμύρας!!!

Την στιγμή που άρχισαν οι εκτιμήσεις και τα έργα αποκατάστασεις από τις καταστροφές που υπέστη πριν από δεκαπέντε ημέρες, υπάρχει κίνδυνος να έχουμε νέες ζημιές αν επιμείνουν οι βροχοπτώσεις!

ΞΕΣΠΙΤΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΞΕΝΙΤΕΥΤΗΚΕ!
Σα να μην έφθανε αυτό ο ΑΣΚ δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιήσει και το παλιό κλειστό για τις προπονήσεις αφού οι συνθήκες εκεί είναι απαγορευτικές.

Πέρα από το συνωστισμό των ομάδων που υπάρχουν, προχθές το βράδυ είχαμε και την εγκατάσταση των ανθρώπων που μένουν στον καταυλισμό της Μαύρικας που έψαχναν τρόπο να προστατευτούν!

Κατά συνέπεια οι “κυανόλευκοι” είναι αναγκασμένοι να βρουν άλλο χώρο να προπονούνται μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές στο μεγάλο κλειστό.

Χθες μπροστά σ’ αυτές τις εξελίξεις η αποστολή αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη όπου και διανυκτέρευσε για το σημερινό παιχνίδι με τον Αρη.

Μάλιστα για να μην χαθεί η ροή της προετοιμασίας η ομάδα προπονήθηκε στο Αλεξάνδρειο! Αύριο ουδείς γνωρίζει που θα διεξαχθεί η προπόνηση!!!

Η ΦΩΤΟ από την πρόσφατη πλημμύρα του κλειστού! Το τρακτέρ μόνιμο ντεκόρ!