Μεγάλο παιχνίδι για την ΑΣΑ την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΛ

 Ο αγώνας της Αναγέννησης στην Κοζάνη με την ομώνυμη τοπική ομάδα ανήκει πλέον στο παρελθόν και άπαντες στην ομάδα στρέφονται στη συνέχεια του πρωταθλήματος και στην επόμενη αγωνιστική υποχρέωση που αναμφίβολα είναι ιδιαίτερη…

Οι “κιτρινόμαυροι” υποδέχονται στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της super league 2 τη Λάρισα σ’ έναν αγώνα που πέρα από το γεγονός ότι εμπεριέχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της τοπικής θεσσαλικής κόντρας είναι και εξαιρετικά κρίσμο για τη συνέχεια.

Οι δύο ομάδες που θ’ αναμετρηθούν μπήκαν φέτος στη διοργάνωση με σκοπό να πρωταγωνιστήσουν. Πράγματι από τις πρώτες αγωνιστικές έδειξαν τις προθέσεις τους και αν δεν είχαμε τον μηδενισμό της Αναγέννησης με την απόφαση της πειθαρχικής της ΕΠΟ, αυτή τη στιγμή θα ήταν ισόβαθμες στον βαθμολογικό πίνακα με οκτώ βαθμούς και σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή!

Για την ομάδα της Καρδίτσας αυτό το ματς σημαίνει πάρα πολλά. Καταρχήν με νίκη, ακόμη κι αν δεν ανατραπεί η απαράδεκτη απόφαση της αφαίρεσης βαθμών, θα παραμείνει στο κόλπο της προσέγγισης της κορυφής.

Αντιθέτως με ήττα τα πράγματα θα γίνουν πάρα πολύ δύσκολα, αφού θα μείνει αρκετά πίσω και μάλιστα σ’ ένα πρωτάθλημα που θα έχει μικρή διάρκεια λόγω του περιορισμένου αριθμού των ομάδων που συμμετέχουν σ’ αυτό…

Ο Λεβαδειακός έχει πάρει ήδη προβάδισσμα (όπως αναμενόταν άλλωστε) στην βαθμολογία έχοντα μέχρι στιγμές τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς και κατά συνέπεια η κόντρα της Αναγέννησης με την ΑΕΛ τον ενδιαφέρει πάρα πολύ αφού είναι δύο ομάδες που μπορούν να τον απειλήσουν ουσιαστικά.

Έχει, λοιπόν, τεράστια σημασία το αποτέλεσμα του μεταξύ τους αγώνα και είναι λογικό στις τάξεις τις δικής μας ομάδας να επικρατεί συναγερμός.

Παρά τα προβήματα που αντιμετωπίζει ο Γιώργος Τυριακίδης (δεν θ’ αγωνιστούν σίγουρα ο Γκόλιας που είναι τραυματίας και ο Κοκκίνης που εκτίει ποινή τριών αγωνιστικών μετά την αποβολή του στον αγώνα με τον Μακεδονικό), παρά το ότι ο αγώνας στην Κοζάνη δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελαν οι “κιτρινόμαυροι” η αποφασιστικότητα ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης είναι μεγάλη.

Μαζί και η προσμομή του κόσμου που αναμένεται να δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο Στάδιο για να ενισχύσει την ομάδα του…