Κρίσιμη συγκυρία και προσπάθεια ανασύνταξης στην ανάπαυλα

Η Αναγέννηση με το πέρας της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος διανύει αναμφίβολα μια αγωνιστική κρίση…

Με την ήττα της στη Νέα Ευκαρπία από τον ΠΑΟΚ “Β” συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές δίχως να γευτεί τη χαρά της επιτυχίας, ενώ δεν κατάφερε σ’ αυτά τα παιχνίδια να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Παρουσιάζοντας ταυτόχρονα μια προβληματική εικόνα που έρχεται σε αντίθεση μ’ αυτή που είδαμε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και ιδιαίτερα στους αγώνες με την ΑΕΚ “Β” και κυρίως με τον Αιολικό.

Οι τρεις συνεχόμενες ήττες από Κοζάνη, ΑΕΛ και ΠΑΟΚ “Β”, είχαν και τις επιπτώσεις τους στο βαθμολογικό πίνακα καθώς οι “κιτρινόμαυροι” εκεί που πριν λίγες αγωνιστικές ήταν ακόμη και στην κορυφή, τώρα καθηλώθηκαν στους 8 πόντους και υποχώρησαν στην 7η θέση.

Αν μάλιστα δεν είχαμε την ανατροπή της πρωτόδικης απόφασης για το ματς του Κυπέλλου, από την επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, τώρα η κατάσταση θα ήταν κατά πολύ χειρότερη.

ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ…
Προσεχώς έχουμε ένα διάστημα ανάπαυλας αφού η Αναγέννηση θα κάνει μαζεμένα τα δύο αγωνιστικά ρεπό που περιλαμβάνει φέτος η διοργάνωση.

Θα μείνει βέβαια στους ίδιους βαθμούς και πιθανότατα να υποχωρήσει κι άλλο στη γενική κατάταξη ανάλογα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, αλλά θα έχει την ευκαιρία και το χρόνο να δουλέψει πάνω στις ατέλειές της και να επανέλθει δριμύτερη και βελτιωμένη για τη συνέχεια του μαραθωνίου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι σ’ αυτό το διάστημα, αλλά και μετά, ο κόσμος θα πρέπει να σταθεί δίπλα της. Στη διοίκηση που κάνει αυτή την μεγάλη προσπάθεια σ’ ενα καθεστώς πλήρους αποσάρθρωσης σ’ ο,τι αφορά τα έσοδα της κατηγορίας, στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό τιμ που επίσης δίνουν μάχη και γενικότερα σε όλο τον οργανισμό.

Δεν θέλει πολύ μια ομάδα που λειτουργεί σ’ αυτό το άθλιο περιβάλλον του εν λόγω πρωταθλήματος να σκορπίσει αν εγκαταλειφθεί από τον κόσμο της εξαιτίας κάποιων κακών αποτελεσμάτων.

Το “έργο” το χουμε δει πάρα πολλές φορές και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή αλλά και υπομονή όταν τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλουμε.

Πιστεύουμε πως περιθώρια βελτίωσης της απόδοσης υπάρχουν και ότι δεν ήταν τυχαίο το σφρυγηλό συγκρότημα που παρουσιάστηκε στην αρχή του πρωταθλήματος.

Πάνω σ’ αυτό τον στόχο πρέπει να δουλέψουν όλοι όσοι συγκροτούν την ομάδα.