Δίωρο κλείσιμο των καταστημάτων στην Καρδίτσα την Τετάρτη ενάντια στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Σε δίωρο κλείσιμο των καταστημάτων τους το χρονικό διάστημα 12-2 το μεσημέρι της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου καλεί τα μέλη του ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας, ως αντίδραση στο φορολογικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση.

Παράλληλα στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης που θα γίνει εκείνη την ημέρα, η Διοίκηση του Συλλόγου σε σημερινή συνέντευξη κάλεσε τους εμπόρους να συμμετάσχουν στην απεργιακή συγκέντρωση που θα γίνει στη 1 το μεσημέρι στην πλατεία της Καρδίτσας.

Να θυμίσουμε ότι την προηγούμενη Πέμπτη (εδώ σχετικό ρεπορτάζ του Νέου Αγώνα) είχε προηγηθεί με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου ευρεία σύσκεψη εκπροσώπων παραγωγικών και επιστημονικών φορέων για τον τρόπο αντίδρασης στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Όπως υπογραμμίζει ο Εμπορικός Σύλλογος, όταν η Καρδίτσα και η Θεσσαλία προσπαθεί να βγει από τις λάσπες και να συνέλθει από τα απανωτά χτυπήματα των καταιγίδων, περιμένοντας και τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για ένα σχέδιο ανάκαμψης, ανακοινώνεται ένα επαχθές φορολογικό νομοσχέδιο.

Ένα νομοσχέδιο που αντί για οικονομική ανάπτυξη θα φέρει τις εμπορικές επιχειρήσεις ακόμη πιο βαθειά στις λάσπες . Το εμπόριο που πέρασε δεκαετή οικονομική κρίση , την υγειονομική κρίση του covid, προσπαθεί με κάθε τρόπο να σταθεί στα πόδια του και ειδικά οι μικρές και πολύ μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις.