Πάει για... 100άρα φέτος στους τοκετούς η Μαιευτική – Γυναικολογική του Νοσοκομείου

ΟΤΑΝ ΤΟ 2019 ΜΕΤΡΟΥΣΕ ΜΟΛΙΣ... 6!

•Σπουδαίο το έργο που επιτελεί το προσωπικό, ενίσχυση με μαίες ζητά ο Πρόεδρος των Νοσοκομειακών γιατρών Ε. Γάζος

Τριψήφιο αριθμό προσεγγίζουν φέτος οι γεννήσεις στο Νοσοκομείο Καρδίτσας! Φθάνουν τις 96 και πιθανώς να γίνουν 100, όταν πριν μια πενταετία (το 2019) ήταν μετρημένες στα… δάχτυλα και ανέρχονταν σε μόλις 6.

Η Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας κερδίζει την εμπιστοσύνη ολοένα και περισσότερων νέων ζευγαριών που αποφασίζουν να φέρουν στον κόσμο μια νέα ζωή.

Ο αριθμός των γεννήσεων στο Νοσοκομείο βρίσκεται σε μια διαρκή ανοδική πορεία, εξέλιξη η οποία οφείλεται αφενός στη στελέχωση της κλινικής, αφετέρου στο σπουδαίο έργο που επιτελεί το προσωπικό της Κλινικής.

Το 2019 είχαν καταγραφεί μόλις 6 τοκετοί στο Νοσοκομείο, το 2020 εκτινάχθηκαν σε 72, ξεπέρασαν τους 80 το 2021 και πέρυσι ανήλθαν στους 93.

Όπως ανέφερε ο Μαιευτήρας – Γυναικολόγος και Πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Ν. Καρδίτσας κ. Έκτορας Γάζος μιλώντας στον «Νέο Αγώνα» και στο «Ράδιο Θεσσαλία», φέτος έχουμε 96 τοκετούς, ενώ είναι πολύ πιθανό μέχρι το τέλος του έτους να φθάσουν και τους 100.

Αναλυτικότερα στην εφημερίδα Νέος Αγών