Σωκράτης Δασκαλόπουλος: «Είμαι εδώ ως πρώτος εργάτης, η τιμιότητα θα είναι η αρχή μας» (φωτο & βίντεο)

Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Παλαμά

Παρουσία πλήθους δημοτών, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής αρχής Παλαμά, στο νέο κτίριο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παλαμά. Την ορκωμοσία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος.

Εκατοντάδες Παλαμιώτες κατέκλυσαν το χώρο και ευχήθηκαν στη νέα Δημοτική Αρχή καλή θητεία. Ο Δήμαρχος κ. Σωκράτης Δασκαλόπουλος υπογράμμισε ότι η νέα δημοτική αρχή θα εργαστεί με τιμιότητα για να σηκωθεί ξανά στα πόδια του ο τόπος.


Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Σωκράτης Δασκαλόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων: « Δεν μπορώ να μιλήσω με αριθμούς, διότι δεν προϋπήρξαμε ηγεσία. Άλλωστε οι αριθμοί, είναι για τους γραμματείς. Θα μιλήσω με την καρδιά. Συγχαρητήρια σε όσους έλαβαν μέρος σε αυτές τις εκλογές, ανεξαρτήτου παράταξης. Είναι άνθρωποι που έβαλαν τον εαυτό τους μπροστά. Διάγουμε την πιο δύσκολη περίοδο από τον β’ παγκόσμιο πόλεμο και μετά για τον Δήμο μας. Γι’ αυτό χρειάζεται μια δημοτική αρχή με ενσυνειδησία. Είμαι εδώ ως πρώτος εργάτης, ταπεινός, όπως εδώ είναι και όλος ο συνδυασμός».
Απευθυνόμενος προς τους Δημότες, τους διαβεβαίωσε ότι δεν θα τους προδώσει. «Ήρθε η ώρα επιτέλους άνθρωποι παραγωγικοί που δεν έχουν σχέση με τους πολιτικούς διάδρομους να αναλάβουν τις τύχες του Δήμου. Η τιμιότητα θα είναι η αρχή και η ενσυνειδησία και το καλό των Δημοτών μας το τέλος» είπε εμφανώς συγκινημένος και κάλεσε τους πρώην Δημάρχους που ήταν παρόντες να σταθούν στο πλευρό του στην προσπάθεια αυτή.

Αναλυτικότερα στην εφημερίδα Νέος Αγών