Ξανά στο δημοτικό συμβούλιο Παλαμά τα μέτρα ανακούφισης των πληγέντων από τον Ντάνιελ

Το θέμα έθεσε στον Δήμαρχο ο Αγροκτηνοτροφικός Σύλλογος Παλαμά

Θα επαναφέρει το θέμα των μέτρων ανακούφισης των πληγέντων από τον Ντάνιελ στο δημοτικό συμβούλιο Παλαμά, η νέα δημοτική αρχή.

Αυτό τουλάχιστον δεσμεύτηκε ο νέος Δήμαρχος Παλαμά κ. Σ. Δασκαλόπουλος κατά τη συνάντηση που είχε χθες το πρωί στο γραφείο του με εκπροσώπους του Αγροκτηνοτροφικού Συλλόγου Παλαμά. Αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής έθεσαν στον κ. Δασκαλόπουλο όλα τα ζητήματα που πους απασχολούν και τα οποία γιγαντώθηκαν μετά τις καταστροφικές πλημμύρες και ζήτησαν να επανεξεταστούν τα μέτρα ανακούφισης των πληγέντων που είχε εγκρίνει η προηγούμενη δημοτική αρχή με απόφαση του απερχόμενου δημοτικού συμβουλίου η οποία όμως ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Στη χθεσινή συνάντηση που όπως τόνισαν και οι δυο πλευρές έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ο κ. Δασκαλόπουλος δεσμεύτηκε να επαναφέρει το θέμα αυτό στο δημοτικό συμβούλιο και να δρομολογηθούν αυτά τα μέτρα.

Αγρότες και κτηνοτρόφοι έθεσαν μια σειρά ζητημάτων όπως είναι η αποκατάσταση των αναχωμάτων, οι αποζημιώσεις των πληγέντων, η άρδευση, αγροτική οδοποιία, παρόχθια αντλιοστάσια, απομάκρυνση φερτών υλικών από σταβλικές και άλλες εγκαταστάσεις και φυσικά την αναπλήρωση του εισοδήματός τους.

Ο Δήμαρχος Παλαμά τόνισε ότι στηρίζει τα αιτήματα των αγροτών και αυτό θα πράξει και σήμερα στη σύσκεψη με το κυβερνητικό κλιμάκιο που θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο της Καρδίτσας.

Aναλυτικότερα στην εφημερίδα Νέος Αγών