Για την 3η θέση η Αναγέννηση με νίκη επί του Μακεδονικού

Μ’ ένα άκρως σημαντικό παιχνίδι για τη μετέπειτα πορεία της στο πρωτάθλημα συνεχίζει την προσεχή Κυριακή τις υποχρεώσεις της η Αναγέννηση.

Μετά το μακρινό ταξίδι στη Μυτιλήνη και το θετικό αποτέλεσμα που απέσπασαν από τον Αιολικό, οι “κιτρινόμαυροι” επιστρέφουν στο Δημοτικό Στάδιο και υποδέχονται τον Μακεδονικό.

Αν δει κανείς τη βαθμολογική θέση των δύο ομάδων που θ’ αναμετρηθούν, αντιλαμβάνεται τη σημασία που θα έχει το αποτέλεσμα για τη συνέχεια. Ο Μακεδονικός αυτή τη στιγμή είναι στην τρίτη θέση με 22 βαθμούς και αμέσως μετά ακολουθεί η Αναγέννηση με 19.

Σε περίπτωση που κατορθώσει και κερδίσει το ματς, φθάνει κι αυτή στους 22 και υπερτερεί στην ισοβαθμία αφού το παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Νέα Ευκαρπία είχε τελειώσει ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Μάλιστα εκείνο το απόγευμα η Αναγέννηση από ένα σημείο και μετά αγωνιζόταν με 9 παίκτες και παρόλα αυτά κατάφερε να μη χάσει ενώ όταν οι αριθμητικοί συσχετισμοί ήταν ισορροπημένοι είχε πολύ καλή παρουσία και ευκαιρίες να πάρει ακόμη και το “διπλό”.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια το επερχόμενο ματς είναι εντελώς διαφορετικό αφού από τότε έχουν αλλάξει αρκετά για τις δύο ομάδες.

Το ραντεβού των δύο ορίστηκε για το απόγευμα της Κυριακής (3 μ.μ.) ενώ τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής θα γίνουν το Σάββατο και τη Δευτέρα.