Έχει «επιλύσει» και το αγροτικό πετρέλαιο;

Καυστικός απέναντι στις δηλώσεις του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρη Αυγενάκη ήταν ο Γραμματέας της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας Γιάννης Τσιούτρας μιλώντας στην εκπομπή «σε πρώτο ενικό» στο «Ράδιο Θεσσαλία».

Ο κ. Τσιούτρας χαρακτήρισε κοροϊδία της δηλώσεις του υπουργού, ο οποίος πριν λίγες ημέρες είχε αναφέρει ότι «οι Γερμανοί αγρότες βρίσκονται στους δρόμους και αγωνίζονται για προβλήματα που για τους Έλληνες αγρότες δεν υφίστανται, καθώς η κυβέρνηση τα έχει επιλύσει».

«Ποιά προβλήματα έχει λύσει;» διερωτήθηκε ο κ. Τσιούτρας, αναφέροντας ότι στη Γερμανία οι αγρότες βρίσκονται στο δρόμο επειδή μεταξύ άλλων κόβεται η επιδότηση στο αγροτικό πετρέλαιο, τη στιγμή που στην Ελλάδα δεν υπάρχει καν αγροτικό πετρέλαιο. Ακόμη και ένα μικρο ποσό που χορηγήθηκε πέρυσι, ήρθε κατόπιν των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Κάλεσε τους Καρδιτσιώτες αγρότες να βγουν ενωμένοι στο δρόμο απέναντι στα κοινά προβλήματα που έχουν ενταθεί μετά τις πλημμύρες και να δημιουργηθεί ένα δυναμικό μπλόκο στον Ε65.
Κ.Π.