Εκατοντάδες τρακτέρ στον μπλόκο του Ε-65 στην Καρδίτσα (φωτο από drone)

Eκατοντάδες τρακτέρ βρίσκονται παρατεταγμένα στους δρόμους περιμετρικά του κόμβου του Ε-65 στην Καρδίτσα, ενώ αναμένεται να καταφθάσουν κι άλλα σήμερα και αύριο από χωριά του Νομού.


Οι αγρότες βρίσκονται στο δρόμο, όπως σας ενημέρωσε με προηγούμενο ρεπορτάζ ο Νέος Αγών. Υλοποιώντας τις αποφάσεις που έλαβαν στις μαζικές αγροτικές συσκέψεις, έχουν ανέβει με τα πόδια στον αυτοκινητοδρόμο, καταφέρνοντας να περάσουν από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που είχαν κλείσει τις προσβάσεις προς τον Ε-65.

Εκεί σε συνέλευση των Αγροτών, ο κ. Κώστας Τζέλλας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας (ΕΟΑΣΚ), ευχαρίστησε για τη μαζική συμμετοχή αγροτών, καθώς και τις αντιπροσωπείες των εργατικών σωματείων και των φορέων που βρέθηκαν στο πλευρό τους.

Οι αγρότες δηλώνουν αποφασισμένοι να μείνουν εκεί όσο χρειαστεί, ενώ έχουν προσδώσει στον αγώνα τους το χαρακτήρα της επιβίωσης όχι μόνο για τον αγροτικό κόσμο αλλά και για το σύνολο του Νομού μετά τις τεράστιες καταστροφές απο τις πλημμυρες του Σεπτέμβρη.
Ήδη έχουν ξεκινήσει και στήνουν αντίσκοινα, αποφασισμένοι να «στρατοπεδεύσουν» στον αυτοκινητοδρόμο, διεκδικώντας λύσεις στα αιτήματά τους.