Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο ξενοδοχείο “Κιέριον” η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πίτας του δραστήριου φιλανθρωπικού σωματείου της πολης μας “Φίλες της Αγάπης”.

Δεκάδες κυρίες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά τη στήριξή τους στο σωματείο και το έργο που επιτελεί επί σειρά ετών.

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεος ο οποίος αφού ευχήθηκε σε όλες τις κυρίες “Καλή χρονιά” εξήρε το έργο του σωματείου ειδικά τη χρονιά που πέρασε που εξαιτίας των πλημμυρών εκατοντάδες πολίτες βρέθηκαν σε ανάγκη.

Η Πρόεδρος του σωματείου κ. Ντίνα Σκούρα στο συντομο χαιρετισμό της αφού ευχαρίστησε όλες τις κυρίες για τη στήριξή τους έκανε έναν σύντομο απολογισμό της χρονιάς που έφυγε σημειώνοντας ότι με τη στήριξη του κόσμου στο ταμείο του σωματείου μπήκαν 33.355 ευρώ.

Από αυτά διατέθηκαν σε τακτικά επιδόματα 6.880 ευρώ, σε έκτακτα επιδόματα 1600 ευρώ, σε τρόφιμα 14899 ευρω ενώ περίπου 4.600 ευρώ ήταν τα διάφορα έξοδα.

Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικό σχήμα με τους Αρη Φαλιάγκα, Ρίτσα Πέτσα και τους συνεργάτες τους οι οποίοι χάρισαν στους παρευρισκόμενους ένα όμορφο απόγευμα.