Τα πτυχία τους έλαβαν σήμερα 23 νέοι τεχνολόγοι τροφίμων, απόφοιτοι του τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που εδρεύει στην Καρδίτσας.
Η τελετή της ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε σε κλίμα χαράς και συγκίνησης, με τους αποφοίτους να παραλαμβάνουν τα πτυχία τους παρουσία καθηγητών, συγγενών και φίλων, σε μια όμορφη εκδήλωση που έγινε στο αμφιθέατρο του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού.
Στην τελετή της ορκωμοσίας χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Αθανάσιος Μανούρας, Πρόεδρος του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο οποίος τους επιβράβευσε που έφεραν εις πέρας το ύψιστο στόχο που έθεσαν εξ αρχής όταν ξεκίνησαν τις σπουδές τους στο Τμήμα. Παράλληλα ευχήθηκε καλή επαγγελματική σταδιοδρομία στους 23 νέους αποφοίτους, σε μία επιστήμη που έχει μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασίας.