Απίστευτη περιπέτεια στη Ζαγορά- τραυματίστηκε σοβαρά και τον μετέφεραν πάνω σε καρότσα στο Κέντρο Υγείας

Το φορείο ήταν σπασμένο ενώ το μοναδικό ασθενοφόρο ήταν απασχολημένο σε άλλο περιστατικό

Εικόνες ντροπής ξανά στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς το Σάββατο το μεσημέρι. Ένας 60χρονος ένιωσε αδιαθεσία και έπεσε από πεζούλα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και την σπονδυλική στήλη.

Αμέσως κλήθηκε το Κέντρο Υγείας για να τον παραλάβει αλλά το μοναδικό ασθενοφόρο ήταν απασχολημένο σε άλλο περιστατικό, με αποτέλεσμα να επιστρατευτεί αγροτικό αυτοκίνητο και ο τραυματίας να μεταφερθεί πάνω στην καρότσα του.

Μάλιστα όπως μας ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΟΑΣ Μαγνησίας Θοδωρής Γεωργαδάκης, ο πατέρας του οποίου ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό και προσέφερε το αγροτικό του για τη μεταφορά του τραυματία, οι γιατροί του Κ.Υ. κατέφθασαν μετά από μία ώρα κι ενώ αιμορραγούσε αλλά και το φορείο για να τον μεταφέρουν ήταν σπασμένο(!) με αποτέλεσα να ανέβουν τρία άτομα πάνω στην καρότσα για να κρατάνε το φορείο….!

Τελικά ο τραυματίας έφτασε μετά κόπων στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς κι από εκεί  τρεις ώρες μετά τον τραυματισμό του διακομίστηκε στο νοσοκομείο Βόλου όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην Εντατική