Μεταγραφικό μπάσιμο του ΣΠΑΚ

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΣΠΑΚ οργανώνει το ρόστερ της εν όψει της συμμετοχής της για 2η συνεχόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2.

Η τοπική ομάδα ήρθε σε μεταγραφική συμφωνία με δύο ακόμη αθλήτριες, ενώ ανανέωσε με μία ακόμη παίκτρια από το ρόστερ της. Ο λόγος για τις Μαρίνα Κάρμου και Μαρία Τερζή που ήρθαν με μεταγραφή ενώ ανανέωσε η Ελένη Καραβάνα.

Η Κάρμου επιστρέφει μετά από 1,5 έτος στον ΣΠΑΚ και αγωνίζεται ως Ακραία, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίζονταν στον Φιλαθλητικό Λάρισας.
Η Τερζή αγωνίζεται ως Πασαδόρος, κατάγεται από Θεσσαλονίκη και αγωνίζονταν λόγω σπουδών στον Ασκληπιό Τρικάλων.

Για 3η συνεχόμενη σεζόν παραμένει στις τάξεις του ΣΠΑΚ, η Κεντρικός Ελεάνα Καραβάνα. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για την δυναμική αθλήτρια που αναμένεται για μία ακόμη σεζόν να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην ομάδα της Καρδίτσας.

Επίσης παραμένουν στην ομάδα και για την επόμενη περίοδο η Πασαδόρος Ιωάννα Παπασακελλαρίου και οι πιο μικρές αλλά ταλαντούχες και εξελίξιμες Βένια Τάκα λίμπερο, Μαρία Παύλου Κεντρικός και Εύη Μακρή Κεντρικός.

Θυμίζουμε ότι έχουν ανανεώσει ακόμη η αρχηγός Ευαγγελία Καπέλου και η Ελευθερία Φετφατζή, ενώ αποκτήθηκε από το Πειραματικό Θεσ/κης, η Μαρία Παπαδοπούλου.

Έως ένα βαθμό το ρόστερ καλύφθηκε, με τον Σάκη Αλεξίου και τη διοίκηση να ψάχνουν για να κλείσουν μία ακόμη Ακραία, εν όψει της απαιτητικής και τη νέα σεζόν Α2 Γυναικών.