Ολοκληρώνονται συμφωνίες με παίκτες για την Αναγέννηση

Oδεύουμε για το πρώτο μισό του Ιουλίου και στην Αναγέννηση η δραστηριότητα για το “χτίσιμο” της νέας αγωνιστικής περιόδου, κορυφώνεται…

Μπορεί ακόμη να μην έχουμε χειροπιαστές εξελίξεις με τη μορφή των επίσημων ανακοινώσεων για το σχηματισμό του νέου προφίλ του συλλόγου, αλλά αυτό αναμένεται να ξεκινήσει από τις προσεχείς ημέρες όπου έχει προγραμματιστεί και μία μεγάλη συνέντευξη τύπου της διοίκησης πιθανότατα στο Παυσίλυπο.

Εκεί, πέρα από την επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή Τίμου Καβακά, πιθανότατα θα έχουμε και τις πρώτες ανακοινώσεις που αφορούν στην μεταγραφική κινητικότητα που παρουσιάζουν οι “κιτρινόμαυροι”.

Ηδη σύμφωνα με πληροφορίες η Αναγέννηση έχει δίαυλο επαφής εδώ και αρκετές ημέρες με πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές, βάσει και των εισηγήσεων του νέου προπονητή της, αλλά και του στόχου που θα βάλει για την άμεση επιστροφή της στη δεύτερη κατηγορία απ’ όπου υποβιβάστηκε φέτος.

Σε καλό δρόμο βρίσκονται όλες οι συζητήσεις και το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα θα βγει θωρακισμένη σε όλα τα επίπεδα πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Περισσότερα βέβαια θα μάθουμε όπως προαναφέραμε την προσεχή Παρασκευή, ενώ εδώ θα πρέπει να τονιστεί και η ανάγκη υποστήριξης της όλης προσπάθειας από τον κόσμο της Καρδίτσας.

Σίγουρα η εξέλιξη του υποβιβασμού ήταν πολύ στενάχωρη, αλλά ακολούθησε η άμεση αντίδραση της διοίκησης Παπαδημητρίου που εξεδήλωσε την πρόθεσή του να συνεχίσει και να επαναφέρει την ομάδα.

Πιστεύουμε ότι και ο κόσμος θ’ ανταποκριθεί αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα που έχει αυτή η κίνηση σε εποχές πάρα πολύ δύσκολες για την περιφέρεια…