«Χτενίζουν» την περιοχή για τον 28χρονο αγνοούμενο Σ. Γκορίλα, εντείνεται η αγωνία (φωτο)

Εντείνεται η αγωνία για την τύχη του 28χρονου Αθ. Γκορίλα, ο οποίος τα τελευταία 24ωρα αγνοείται από την περιοχή της Φίλιας.

Οι έρευνες που συνεχίστηκαν σήμερα (9/8) Παρασκευή για τρίτη ημέρα στην ευρύτερη περιοχή δεν τελεσφόρησαν και όσο περνούν οι ημέρες μεγαλώνει η αγωνία για τον 28χρονο αγνοούμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Νέου Αγώνα, στην προσπάθεια εντοπισμού του 28χρονου, σήμερα έγινε χρήση ειδικού drone από την Πυροσβεστική (φωτο) που σάρωσε σε μεγάλη έκταση την ευρύτερη περιοχή.

Ακόμη συμμετείχε το Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων του «Χαμόγελου του Παιδιού» σε συνεργασία με την Ελληνική ομάδα διάσωσης Καρδίτσας, Λάρισας και Τρικάλων με τη συνδρομή μάλιστα δύο εκπαιδευμένων σκύλων, την Αστυνομία και κυρίως με τις εθελοντικές ομάδες των συγχωριανών και συνολικότερα της τοπικής κοινωνίας.

Η ευρύτερη περιοχή έχει «χτενιστεί» αφού έχουν ερευνηθεί δρόμοι, χαντάκια και σημεία του ποταμού, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα που μπορεί να οδηγήσει στον εντοπισμό του.

Ο Αθανάσιος (Σάκης) Γκορίλας έχει ύψος 1,70 μ., είναι αδύνατος , έχει κοντά μαύρα μαλλιά και καστανοπράσινα μάτια. Φορούσε κίτρινη μπλούζα και τζιν παντελόνι.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.