Η επετειακή φανέλα της ΑΣΑ στο πρώτο επίσημο φιλικό σήμερα στη Λάρισα

Σήμερα στις 6.30 το απόγευμα η Αναγέννηση δίνει το πρώτο επίσημο φιλικό από την έναρξη της προετοιμασίας της για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Μάλιστα πρόκειται για ένα πολύ δυνατό τεστ εκτός έδρας και συγκεκριμένα στο AEL FC ARENA κόντρα στην φιλόδοξη και πολύ ισχυρή φέτος ΑΕΛ.

Είναι η πρώτη παρουσία των “κιτρινόμαυρων” ως ομάδα μετά την επιχείρηση ανασυγκρότησης η οποία έρχεται σε μία χρονιά πολύ σημαντική για το σύλλογο καθώς συμπληρώνει τον προσεχή Οκτώβριο 120 χρόνια πορείας!

Η ομάδα που μεγάλωσε γενιές και γενιές Καρδιτσιωτών, που αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα αθλητικά κλαμπ της Ελλάδος και διαιτηρεί μεγάλη δημοφιλία παρότι δεν έχει αγωνιστεί ούτε μία φορά στην Α’ Εθνική, θα τιμήσει αυτή την επέτειο με κάθε τρόπο.

Πέρα από τις εκδηλώσεις και ένα ιστορικό οδοιπορικό που ετοιμάζεται τα… “120 χρονια” είναι το “σήμα κατατεθέν” φέτος και θα υφίσταται ως συνοδευτικό σε κάθε εκδήλωση αγωνιστική ή μη που θ’ αφορά στο όνομα “Αναγέννηση”.

Φυσικά θα υπάρχει και στο επετειακό σήμα και στις επετειακές εμφανίσεις της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Στην εμφάνιση επιστρέφουν οι κλασικές “κιτρινόμαυρες ρίγες” ενώ τα ονόματα των ποδοσφαιριστών και τα νούμερα στην πλάτη θα είναι με χρυσαφί γράμματα.