Το πρώτο φιλικό της Αναγέννησης στο Στάδιο με ΑΟ Σελλάνων (Σάββατο 5.30 μ.μ.)

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι από την έναρξη της προετοιμασίας της στο Δημοτικό Στάδιο θα δώσει η Αναγέννηση αύριο Σάββατο (7/9 ώρα 5.30 μ.μ.) με αντίπαλο τον συντοπίτη ΑΟ Σελλάνων.

Είναι η πρώτη παρουσία των “κιτρινόμαυρων” στο γήπεδο που θα αποτελέσει φέτος το ισχυρό όπλο τους στην προσπάθεια να πρωταγωνιστήσουν και να διεκδικήσουν τον τίτλο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία και μια καλή ευκαιρία για τους φιλάθλους να δουν από κοντά τη νέα ομάδα που έχουν συγκροτήσει.

Με δελτίο τύπου η Αναγέννηση ενημέρωσε για το φιλικό και τις τιμές των εισιτηρίων και καλεί τον κόσμο να δώσει το παρών:

«Την πρώτη εντός έδρας φιλική αναμέτρηση θα δώσει η ομάδα μας το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στις 5.30 μ.μ., με αντίπαλο τον ΑΟ Σελλάνων.

Για την αναμέτρηση έχει ορισθεί γενική είσοδος 10 ευρώ.

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από την πλευρά της Λεωφόρου Δημοκρατίας όπου θα λειτουργούν και τα εκδοτήρια για την προμήθεια εισιτηρίων αλλά και καρτών διαρκείας.

Όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις φιλικές αναμετρήσεις, όπως φυσικά και σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου ΕΠΣΚ».