Νικηφόρο ντεμπούτο για ΑΣΑ που νίκησε άγχος και Άρη Φιλιατών (3-1) - video

Κάθε πρεμιέρα, ιδιαίτερα σε ένα πρωτάθλημα όπως αυτό της Γ’ Εθνικής και με αντιπάλους που περιχαρακώνονται στις αμυντικές τους γραμμές είναι δύσκολη και περίεργη!

Αυτό αποδείχθηκε και στον αγώνα της Αναγέννησης με τον Άρη Φιλιατών Ηγουμενίτσας αλλά ευτυχώς δεν οδήγησε σε κάποιο στραβοπάτημα για τους “κιτρινόμαυρους” που κατόρθωσαν να επικρατήσουν με 3-1 και να ξεκινήσουν θετικά στον μαραθώνιο!

Το ματς είχε μπόλικο άγχος ιδιαίτερα από την στιγμή που οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν στην μοναδική (!) περίπτωση που πάτησαν την περιοχή του Τσιοπτσή, να ισοφαρίσουν με γκολ του Μπίκα στο 33′!

Λίγο νωρίτερα στο 27′ ο Μηλιώτης πέτυχε ένα υπέροχο γκολ μετά από μακρινή μπαλιά του Ανδρέου με άψογο κοντρόλ και εξαιρετικό πλασέ δίνοντας το προβάδισμα στην Αναγέννηση.

Από την στιγμή όμως που η ομάδα της Ηγουμενίτσας κατόρθωσε ν’ απαντήσει (έχασε και μία καλή ευκαιρία στο 45′ να προηγηθεί), το άγχος μπήκε στην εξίσωση της αναμέτρησης και η ομάδα του Τίμου Καβακά είχε ν’ αντιμετωπίσει ένα αδιαπέραστο τείχος που έστησαν οι αντίπαλοι προς την περιοχή του Κωνσταντάκου.

Ο κόουτς της Αναγέννησης έκανε διορθωτικές κινήσεις στην επανάληψη την στιγμή που η ομάδα έμοιαζε εγκλωβισμένη, ο κόσμος στην εξέδρα ήταν ιδιαιτέρως θερμός (απίστευτοι οι οργανωμένοι που δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να “μπιζάρουν”) και τελικά στο 75′ η ομάδα  βρήκε το πολυπόθητο γκολ μετά από φάουλ του Αναστασόπουλου, κεφαλιά του Ζυγκερίδη που βρήκε στο δοκάρι και πλασέ του Καρακώστα που πήρε το “ριμπάουντ” και απο κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!

Ακολούθησε δέκα λεπτά αργότερα ένα έξοχο γκολ με συνδυασμό Μπαλλά – Ρουμπιέ και θαυμάσιο σουτ του Πογοσιάν για να θεμελιωθεί η νίκη και κυρίως να φύγει το άγχος που κυριάρχησε στο διάστημα που το συγκρότημα της Καρδίτσας έψαχνε το δεύτερο γκολ…

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Αναγέννηση (Τ. Καβακάς): Τσιοπτσής, Αναστασοπουλος, Σκόνδρας, Ανδρέου, Χιντζίδης (53’ Ρουμπιές), Μπαλτάς, Μελετίδης(46’ Μπαλλάς),Δημητριάδης(46’ Καρακωστας) Χειρίτραντας(74’ Ζαχαράκης), Μηλιώτης, Ζυγκερίδης(80’ Πογοσιάν)

ΑΡΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ (Δ. Μουρούτης): Κωνσταντάκος, Ντόντης, Πότσης, Τριανταφυλλίδης, Ρούμπης, Γώγος, Εμβραϊζογλου, Μπίκας, Μπλέτσας, Δανδάκης και Πασχάλης.

• Δείτε τις καλύτερες στιγμές και τα γκολ του αγώνα που θα μεταδοθούν και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” από τη Θεσσαλία TV που θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ.