Πέρασε.... «αέρας» από την Κέρκυρα η Αναγέννηση (2-4)

Σαν.. “αέρας” πέρασε από την όμορφη Κέρκυρα η Αναγέννηση κερδίζοντας με χαρακτηριστική άνεση τον Αστέρα Πετριτής με σκορ 2-4 για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Οι “κιτρινόμαυροι” παρότι αγωνίστηκαν σ’ ενα περίεργο γήπεδο με πλαστικό τερέν, μπήκαν αποφασισμένοι και πριν καλά καλά προλάβει ο αντίπαλος να καταλάβει τι συμβαίνει, προηγήθηκαν με 0-4 παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και τελειώνοντας μία κι έξω την όποια αγωνία υπήρχε σχετικά με την έκβαση της αναμέτρησης.

Μόλις στο 11′ ο Μπαλλάς έκανε το 0-1 για ν’ ακολουθήσει μόλις στο 16′ το 0-2 από τον Zυγκερίδη. Ο νεαρός σημείωσε το τρίτο γκολ, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-3 στο 26′ για να κλείσει το ρεσιτάλ και πάλι ο Ζυγκερίδης στο 37′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι!

Μέσα σε χειροκροτήματα από τους φίλους της που την ακολούθησαν και στην Κέρκυρα η Αναγέννηση τελείωσε την υπόθεση νίκη και στην επανάληψη, κατέβασε τις στροφές αφού ουσιαστικά είχε πετύχει το στόχο της.

Αν συνέχιζε στον ίδιο ρυθμό θα μπορούσε να καταγραφεί ένα… αστρονομικό σκορ. Στο 60′ οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ της τιμής με τον Γκερμπεσιώτη και κατάφεραν εκμεταλλευόμενοι μια κακή στιγμή του γκολκίπερ, να πετύχουν και δεύτερο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ρούσση για να διαμορφωθεί το τελικό 2-4 και να περιορίσουν έτσι την έκταση της ήττας.

Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι στο τελευταίο εικοσάλεπτο αντικαταστάθηκε ο γκολκίπερ Θεοδωρόπουλος που υπέστη τράβηγμα και μπήκε στη θέση του ο Τσιοπτσής.

Με δυνατό άνεμο διεξήχθη το παιχνίδι, στο πρώτο μέρος ευνοϊκός για την Αναγέννηση.

Ικανοποίηση μεγάλη στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο, αφού η ομάδα πέρα από τη νίκη που ήταν το ζητούμενο, άρχισε πλέον να αποδίδει και το ποδόσφαιρο βάσει των δυνατοτήτων της και αυτών που ζητάει ο προπονητής της Τίμος Καβακάς.

• Οι ΦΩΤΟ από το γήπεδο της ΕΠΣ Κέρκυρας που έγινε η αναμέτρηση με το φακό φίλων της ομάδας που έδωσαν και πάλι το παρών επιβεβαιώνοντας αυτό που γράφουμε πάντα, ότι η Αναγέννηση δεν παίζει ΠΟΥΘΕΝΑ μόνη της!

ΑΣΤΕΡΑΣ:Τσαφέστας, Χαραπαδάκης Απ., Ζίλο, Ζεϊμπέκης, Ρουμελιώτης, Τσιάβος, Κριτικός, Χαραπαδάκης Χρ, Αράθυμος, Γκερμπεσιώτης Κ, Ρούσης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Θεοδωρόπουλος, Αναστασόπουλος, Σκόνδρας, Ανδρέου, Χερίτραντας, Μπαλλάς, Μηλιώτης, Μπαλτάς, Χιντζίδης, Ροχάνο, Ζυγκερίδης.