«Άγιο» είχαν επιβάτες ΙΧ μετά από σφοδρή σύγκρουση με αγριογούρουνο κοντά στο Χάρμα (φωτο)

Δεκάδες τροχαία έχουν σημειωθεί στο τμήμα από Λοξάδα - Μαυρομμάτι, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και τοποθέτηση προειδοποιητικών πινακίδων

«Άγιο» είχαν οι επιβάτες ενός ΙΧ αυτοκινήτου, το οποίο συγκρούστηκε με αγριογούρουνο τις βραδινές ώρες της Δευτέρας (14/10) στο δρόμο Μαυρομματίου – Καρδίτσας, λίγο μετά τη διασταύρωση προς την τ.κ. Χάρματος.

Πρόκειται για ένα ακόμη τροχαίο με σύγκρουση αγριογούρουνου που σημειώνεται στην περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Νέου Αγώνα», το αυτοκίνητο συγκρούστηκε σφοδρά με το αγριογούρουνο λίγο μετά τη διασταύρωση προς το Χάρμα και πριν την αερογέφυρα του Φαναρίου.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν το αυτοκίνητο να εκτραπεί της πορείας του και να βγει εκτός δρόμου, ενώ το άγριο ζώο διαμελίστηκε. Μπορεί να υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές το όχημα, αλλά το ευτύχημα είναι πως οι επιβάτες του δεν τραυματίστηκαν σοβαρά.

Στο συγκεκριμένο δρόμο, και ιδίως στο τμήμα από Λοξάδα έως Μαυρομμάτι, έχουνσυμβεί δεκάδες ατυχήματα εξαιτίας των αγριογούρουνων και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς. Επίσης καλό θα ήταν οι αρμόδιοι να μεριμνήσουν για την τοποθέτηση προειδοποιητικών πινακίδων.