Έμεινε στο μηδέν η Aναγέννηση στο Σβορώνο χάνοντας δύο πέναλτι!!! (0-0)

Δύο υπερπολύτιμους βαθμούς άφησε στο γήπεδο του Σβορώνου Κατερίνης η Αναγέννηση, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Έτσι μοιραία είδε τον Πιερικό (επικράτησε εύκολα του Αστέρα Πετριτης με 7-0) να περνάει μόνος του στην κορυφή αφού εισέπραξε με ικανοποίηση το “δώρο” του συμπολίτη του που έκοψε βαθμούς από την κύρια ανταγωνίστρια ομάδα!

Οι “κιτρινόμαυροι” βέβαια ουσιαστικά είναι εκείνοι που δώρησαν τους βαθμούς, αφού κατάφεραν να αστοχήσουν σε δύο πέναλτι!!!

Το ένα στο πρώτο ημίχρονο με τον Δημητριάδη (43′) που το απέκρουσε ο τερματοφύλακας και το άλλο στο δεύτερο, δεκαπέντε λεπτά πριν το φινάλε που το έχασε ο Μπαρμπάρο (77′) σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι!

Όταν δεν αξιοποιείς τη μεγαλύτερη ευκαιρία που μπορεί να παρουσιαστεί σε έναν αγώνα και μάλιστα δύο φορές, τότε μοιραία θα οδηγηθείς σε απώλεια βαθμών.

Ο αγώνας μπορεί να ήταν μονόλογος για την ομάδα της Καρδίτσας, αλλά απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα του Σβορώνου δεν βρήκε λύσεις για να τη διασπάσει μ’ αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί και να μην κατορθώσει να φθάσει στο πολυπόθητο γκολ.

Φυσικά δεν χάθηκε τίποτα διότι είμαστε ακόμη στην αρχή του μαραθωνίου (θυμίζουμε ότι και ο Πιερικός έχασε δύο βαθμούς στην πρεμιέρα στην Κοζάνη), αλλά οι λεπτομέρειες είναι που θα κάνουν την διαφορά κάτι που πρέπει να προσέξουν στην Αναγέννηση στη συνέχεια.