Δ. Κατσής: «Φάντασμα» ο Σύνδεσμος Ύδρευσης Σμοκόβου, χωρίς εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας δεν μπορούσε να αιτηθεί προσλήψεων

Σύνδεσμο «φάντασμα» χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Σοφάδων Δημοσθένης Κατσής τον Σύνδεσμο Ύδρευσης Σμοκόβου, σημειώνοντας ότι η απουσία ενός κανονισμού εσωτερικής λειτουργίας δεν επιτρέπει την αίτηση προσλήψεων από την πλευρά του Δήμου.

Ο Δήμαρχος τοποθετήθηκε στην σημερινή (24/10) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σοφάδων, ύστερα από ερώτηση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γεωργίου Τσινόπουλου γύρω από τις εξελίξεις στο έργο της ύδρευσης της ανατολικής πλευράς του Ν. Καρδίτσας από τη λίμνη Σμοκόβου. Ο κ. Τσινόπουλος αναφέρθηκε στην έλλειψη προσωπικού και επικαλέστηκε την τοποθέτηση της Υφυπουργού Εσωτερικών Β. Χαραλαμπογιάννη στη Βουλή, λέγοντας ότι κατέδειξε ευθύνες στον Σύνδεσμο Ύδρευσης Σμοκόβου που δεν έκανε αίτηση για πρόσληψη προσωπικού, σε αντίθεση με τον Σύνδεσμο Ύδρευσης Καρδίτσας.

Απαντώντας ο κ. Κατσής υπογράμμισε ότι κανείς δεν μπήκε στον κόπο εδώ και 20 χρόνια να φτιάξει έναν κανονισμό εσωτερικής λειτουργίας στον Σύνδεσμο Ύδρευσης Σμοκόβου.
«Ο Σύνδεσμος ύδρευσης Σμοκόβου είναι σύνδεσμος φάντασμα» είπε και υπογράμμισε ότι χωρίς κανονισμός εσωτερικής λειτουργίας δεν μπορεί να αιτηθεί προσλήψεων. «Η υπουργός τη δουλειά της κάνει, εμείς εδώ δεν κολλάμε μπρίκια» ανέφερε κλείνοντας.