Καθαρισμός του ποταμού και αποκαταστάσεις στο δρόμο Καρδίτσας- Κρύας Βρύσης

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες καθαρισμού του ποταμού δίπλα στον δρόμο από τη διασταύρωση της επ. Οδού Καρδίτσας – Μητρόπολη μέχρι την Κρύα Βρύση.

Συγκεκριμένα η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, στο πλαίσιο των αντιπλημμυρικών παρεμβάσεων, προχωρά στον καθαρισμό του ποταμού ο οποίος μάλιστα κατεβάζει νερά από τα ορεινά- ημιορεινά όταν έχει βροχοπτώσεις και καταλήγει στον Γάβρα.

Όπως ανέφερε στον «Νέο Αγώνα» ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καρδίτσας Κώστας Τέλιος, με μηχανήματα έργου γίνεται καθαρισμός και άνοιγμα της κοίτης και παράλληλα αποκαταστάσεις στο οδόστρωμα.

Στο συγκεκριμένο δρόμο που συνδέει την Καρδίτσα με την Κρύα Βρύση, το Ξινονέρι και τον Άγιο Γεώργιο, προκλήθηκαν σημαντικά προβλήματα από τα πλημμυρικά φαινόμενα, αφού στα σημεία που το έδαφος είχε υποχωρήσει τα στηθαία ασφαλείας βρίσκονταν στον αέρα και υπήρχε κίνδυνος για τα διερχόμενα οχήματα.

«Συνεχίζουμε παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο, όπου είναι επικίνδυνο. Στο βαθμό του δυνατού παρεμβαίνουμε για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και να κλείσουμε πληγές που άφησε ο Ντάνιελ σε όλο το Νομό» δήλωσε ο κ. Τέλιος.