Στην Καρδίτσα φιλοξενείται το final four της elite league στο μπάσκετ για την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία το απόγευμα ο Ηρακλής αντιμετώπιζε τον Κόροιβο Αμαλιάδας.
Οι θεσσαλονικείς επικράτησαν πολύ εύκολα και θ’ αντιμετωπίσουν τον ηττημένο του αγώνα Μυκόνου – Μεγαρίδας (διεξάγεται το βράδυ) για το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου στη basket league.
Στο «Γιάννης Μπουρούσης» οι φίλοι του Ηρακλή δημιούργησαν χθες δημιουργήσει μια εντυπωσιακή εξέδρα και βρέθηκαν από νωρίς στην πόλη μας (πάνω από 1000 άτομα), ενώ το Σάββατο αναμένονται πολλοί περισσότεροι. Μία ομάδα που ταλαιπωρήθηκε σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ άπειρες φορές, αλλά δεν χάνει το λαϊκό της έρεισμα στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο.
Στο παιχνίδι η ομάδα του Γιώργου Σιγάλα επιβλήθηκε με χαρακτηριστική ευκολία του Κόροιβου με σκορ 79-58 σκορπίζοντας τον ενθουσιασμό και την προσδοκία της επιστροφής στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ.
Στο κλειστό έδωσε το παρών και ο Γιάννης Μπουρούσης που παρακολούθησε με ενδιαφέρον την αναμέτρηση.
Στη ΦΩΤΟ με τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Παναγιώτη Ευθυμίου.