Ο προπονητής της ASA BC Βασίλης Κρομμύδας στο Ράδιο Θεσσαλία 96

Τον προπονητή της ομάδας μπάσκετ της Αναγέννησης Βασίλη Κρομμύδα φιλοξένησε σήμερα η εκπομπή “Στενό Πρέσινγκ” και το Ράδιο Θεσσαλία 96, μ’ αφορμή την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της national league 2.

Ο Καρδιτσιώτης προπονητής μίλησε για τη νέα προσπάθεια με επικεφαλής τον Γιάννη Μπουρούση, που είναι στο ξεκίνημα, τονίζοντας ότι έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να οδηγηθεί η Αναγέννηση σε μια σταθερά ανοδική πορεία.

Η καλή οργάνωση είναι αυτή που διασφαλίζει την συνοχή του συλλόγου που σταδιακά θα βάλει υψηλούς στόχους αρχής γενομένης από το φετινό πρωτάθλημα όπου θα προσπαθήσει να το κατακτήσει και ν’ ανέβει κατηγορία.

Ακούστε σε λίγο όλη την εκπομπή του Θεοδόση Κατσάρα όπως μεταδόθηκε από τη συχνότητα του Ράδιο Θεσσαλία 96

Στενό πρέσινγκ 1/10/2025