Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς κινούνται τα καταστήματα παιχνιδιών στην Καρδίτσα, καθώς βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τα φετινά Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.
Οι βιτρίνες έχουν φορέσει εδώ και ημέρες τα γιορτινά τους, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους – γονείς, παππούδες και νονούς/ες- να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους.
Οι επαγγελματίες του κλάδου διαθέτουν πληθώρα επιλογών σε εποχικά είδη και κυρίως παιχνίδια, με τι τιμές να διατηρούνται στα ίδια επίπεδα με την περσινή χρονιά ή και μειωμένες σε κάποιες εταιρείες.
Συνομιλήσαμε με τους καταστηματάρχες οι οποίοι προσδοκούν σε τόνωση της κίνησης από την ερχόμενη εβδομάδα. Έως τώρα το κοινό προχωρά σε αγορές, δίχως όμως η φετινή κίνηση να ανταποκρίνεται στις αρχικές προσδοκίες τους.
Άρωμα Χριστουγέννων στο κατάστημα «Προμηθέας»
Σε εορταστικούς ρυθμούς το κατάστημα «Αφοί Νταλαγιώργου»


Στο κλίμα των εορτών το κατάστημα «Ντινόπουλος»
Ευελπιστούν ότι η επισκεψιμότητα θα αυξηθεί με την άφιξη ετεροδημοτών και επισκεπτών από άλλες περιοχές, στοιχείο που παραδοσιακά ενισχύει την τοπική αγορά κατά την εορταστική περίοδο. Να σημειωθεί ότι τα τοπικά καταστήματα προσφέρουν μεγάλη γκάμα παιχνιδιών και μάλιστα ποιοτικά.
Κ.Π.
Aναλυτικότερα στην εφημερίδα Νέος Αγών




















