Επιτέλους αναμνηστικά από την Καρδίτσα! O «Προμηθέας» πρωτοπορεί και πάλι (ΦΩΤΟ)

Ενα σημαντικό κενό στην αγορά της περιοχής έρχεται να καλύψει το κατάστημα “Προμηθέας” δημιουργώντας και διαθέτοντας προς πώληση μια ολοκληρωμένη σειρά αναμνηστικών για επισκέπτες και τουρίστες της Καρδίτσας.

Η αλήθεια είναι ότι επισκέπτες και τουρίστες της περιοχής μας δεν έβρισκαν πουθενά στην πόλη κανένα αναμνηστικό, ούτε καν ένα μαγνητάκι!

Οι ιδιοκτήτες του “Προμηθέα” με στόχο να καλύψουν αυτό το κενό αλλά και την ανάγκη των επισκεπτών ή και των ετεροδημοτών για ένα αναμνηστικό από την περιοχή σχεδίασαν και παρήγαγαν κούπες, πάνινες τσάντες, μαρμάρινα σουβερ, μαγνητάκια και πάνινα νεσεσερ.

Αυτά είναι διακοσμημένα με φωτογραφίες από χαρακτηριστικά σημεία της πόλης και της Λίμνης Πλαστήρα και είναι διαθέσιμα για τους επισκέπτες που θέλουν να…κουβαλούν αυτές τις εικόνες μαζί τους.

“Με αυτόν τον τροπο θα καταφέρουμε να προωθήσουμε την Καρδίτσα μας όχι μόνο στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό ειδικά το καλοκαίρι που αναμένουμε μεγάλο αριθμό τουριστών με τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα” τόνισε στο “ΝΑ” η κ. Νίκη Κορομπίλη, ιδιοκτήτρια του καταστήματος. “Η Καρδίτσα αξίζει να μπει στον χάρτη των τουριστικών επιλογών και με αυτό το ολοκληρωμένο σετ που διαθέτουμε, κάνει ένα αποφασιστικό βήμα” καταλήγει η κ. Κορομπίλη.