Ετοιμάζονται για νέα κινητοποίηση

Για μηχανοκίνητη κινητοποίηση μέσα στην Καρδίτσα στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα προετοιμάζεται το αγροτικό κίνημα της περιοχής.

Συγκεκριμένα η Γραμματεία της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων ανακοίνωσε αγροτικές κινητοποιήσεις για το τριήμερο 23, 24 και 25 Ιουνίου. Σε τοπικό επίπεδο η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, προσανατολίζεται στην διοργάνωση κινητοποίησης με τρακτέρ στην Καρδίτσα σε μία από τις προαναφερόμενες ημερομηνίες.

Η τελική απόφαση αναμένεται να κλειδώσει εντός των ημερών. Στο επίκεντρο βρίσκονται το υψηλό κόστος παραγωγής, οι χαμηλές τιμές, οι προβληματικές πληρωμές και η εκκρεμότητα που υπάρχει για την αναπλήρωση του εισοδήματος, καθώς και τα αγροτοδικεία.
Κ.Π.