Το πιο δύσκολο διάστημα εδώ και έξι χρόνια διανύει στις μέρες μας η Αναγέννηση καθώς η αβεβαιότητα, για το πως θα παρουσιαστεί και κάτω από ποιες προϋποθέσεις στη νέα σεζόν, μεγαλώνει.
Μετά από μία χρονιά που είχε μεγάλες συγκινήσεις, προσδοκίες και μία πορεία που ήταν η καλύτερη όλων των εποχών στις συμμετοχές της στη Β’ Εθνική, ακολούθησε μία περίοδος όπου επικρατεί αγωνία για την επόμενη ημέρα.
Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου πριν λίγο καιρό με προσωπική του δήλωση εξεδήλωσε την πρόθεσή του ν’ αφήσει χώρο και να παραχωρήσει τα ηνία της ΠΑΕ ύστερα από έξι συνεχόμενες περιόδους και απηύθυνε κάλεσμα σε κάθε ενδιαφερόμενο.
Διευκρινίζοντας μάλιστα ότι δεν ζητά κανένα οικονομικό αντάλλαγμα για την παραχώρηση του ελέγχου και με την ομάδα να έχει μία πολύ καθαρή οικονομική εικόνα έχοντας διασφαλίσει και την αδειοδότηση για τη super league 1, γεγονός που σημαίνει ότι δεν υπάρχει κανένας περιορισμός και στα μεταγραφικά. Παρόλα αυτά η ημερομηνία που έθεσε ως όριο (20 Ιουνίου) για την εκδήλωση ενδιαφέροντος ο πρόεδρος, παρήλθε δίχως να κουνηθεί… φύλλο!
Κατά συνέπεια κανείς δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να προβλέψει τι πρόκειται να συμβεί στο διοικηκτικό τοπίο της ομάδας. Σίγουρα ο Παπαδημητρίου δεν θ’ αδιαφορήσει για την τύχη της, ιδιαίτερα μετά τα όσα έχει κάνει και ξοδέψει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά με την κίνησή του αυτή αποκάλυψε και την γύμνια που υπάρχει στην περιοχή σ’ ο,τι αφορά την διάθεση να τραβήξει κάποιος (ή κάποιοι) μπροστά για να διασφαλιστεί η παρουσία της Αναγέννησης στο πρωτάθλημα της super league 2.
Το πως θα αντιδράσει, όμως, μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση που διαμορφώνεται δεν μπορεί να το γνωρίζει κανείς. Ηδη διανύουμε το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου και ο χρόνος αρχίζει να πιέζει καθώς στις αρχές του άλλου μήνα θα πρέπει να γίνουν όλα απαιτούνται για τη δήλωση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της δεύτερης εθνικής που αναμένεται να ξεκινήσει στις 6 Σεπτεμβρίου.
Θ.Κ.
• Aκούστε εδώ την εκπομπή “Στενό Πρέσινγκ” από το Ράδιο Θεσσαλία 96 με αναφορά για την κατάσταση που επικρατεί στην Αναγέννηση.














