Πλατεία δικαστηρίων, ποδηλατόδρομος Λάππα, νέο δημαρχείο στη λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής Καρδίτσας

Μέχρι το τέλος Αυγούστου θα έχει γίνει πλήρης αποκατάσταση μπροστά από τα καταστήματα στην πλατεία Δικαστηρίων, ανέφερε ο Δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος στη συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής.

Απαντώντας σε ερώτηση του Δημοτικού Συμβούλου Χαρ. Παπαδημητρίου για τα έργα του ΒΑΑ, ο κ. Τσιάκος αναφέρθηκε στο έργο της ανάπλασης της Πλατείας Δικαστηρίων λέγοντας ότι έχει ημερομηνία περάτωσης τις 28 Αυγούστου. «Μέχρι τότε, έχουμε συζητήσει με τους καταστηματάρχες παρουσία των εργολάβων, θα έχει γίνει πλήρης αποκατάσταση μπροστά στα καταστήματα για να μπορούν να δουλεύουν. Αλλιώς θα πάμε σε ποινικές ρήτρες» σημείωσε.

Ακόμη σημείωσε ότι το έργο της ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου του νέου Δημαρχείου έχει πάρει παράταση έως τις 3 Σεπτεμβρίου. «Πιέζουμε και εμείς ώστε να ολοκληρώσει μέσα στις συμβατικές υποχρεώσεις γιατί από εκεί και μετά θα υπάρχουν ρήτρες» ανέφερε ενώ επισήμανε πως μέχρι τέλος Ιουλίου θα έχει ολοκληρωθεί το έργο της βελτίωσης των κοινοχρήστων χώρων.

Σε ότι αφορά τον ποδηλατόδρομο στην οδό Λάππα, ο Δήμαρχος ανακοίνωσε ότι τις επόμενες ημέρες η αποκατάσταση όλων των ατελειών και ζημιών που υπάρχουν. «Θα βαφτεί ξανά γιατί υπήρχε αστοχία και τέλος μήνα πιστεύω θα είναι πλήρως ολοκληρωμένος» είπε.

Για το έργο της Δημοτικής Αγοράς ανέφερε ότι συντάσσονται τα τεύχη δημοπράτησης, ενώ σημείωσε ότι το επόμενο βήμα είναι η υποδομή να λάβει ξανά τον χαρακτήρα της Αγοράς.