Περί συνύπαρξης...

Ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, κατά την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας αναφέρθηκε στη νέα φάση που εισερχόμαστε ως κοινωνία, κατά την οποία θα μάθουμε να συνυπάρχουμε με τον κορωνοϊό.

Ιδίως από 1η Μαΐου η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει άρση κάποιων περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας, τα οποία θα επανεξεταστούν μετά το πέρασμα του καλοκαιριού. Παράλληλα, παρότι η κοινωνία συμβαδίζει με τον κορωνοϊό, καθίσταται σημαντικό να προχωρήσουμε σε θωράκιση των νοσοκομειακών υποδομών της χώρας.

Μέσω διορθωτικών κινήσεων στο καταπονημένο ΕΣΥ, να προληφθούν πιθανές εξάρσεις του κορωνοϊού στο εγγύς μέλλον. Διότι μη ξεχνάμε ότι τον επόμενο χειμώνα καλείται η χώρα να αντιμετωπίσει μία πολύπλοκη κρίση, ενισχυμένη τόσο από τον ιό, όσο και από την υπάρχουσα ακρίβεια.
Δ.Γ.

Τελευταίες Ειδήσεις Σήμερα

Ο ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ στο Google News
Ακολούθησε την εφημερίδα ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ στο Google News!
Όλες οι εξελίξεις στην περιοχή της Καρδίτσας και ευρύτερα της Θεσσαλίας