Διαχρονικό και πάγιο αίτημα του ιερέα, των επιτρόπων και του ποιμνίου του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου στον Άγιο Αθανάσιο Λαμπερού ήταν ο εξοπλισμός του με κλιματιστικές μονάδες για κάλυψη των αναγκών του, τόσο τους χειμερινούς, όσο και τους θερινούς μήνες!

Το κίνημα Άνεμος Αλλαγής για το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα με επικεφαλής τον Θεόδωρο Μπίτσιο, αντιλαμβανόμενο τη χρησιμότητα και την αναγκαιότητα στη δημιουργία ιδανικών συνθηκών εντός του ναού αναζήτησε τρόπους για την εκπλήρωση αυτής της επιθυμίας.

Συγκεκριμένα η ομάδα εργασίας του Κινήματος Αλλαγής για το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, απαρτιζόμενη από τους Θεόδωρο Μπίτσιο, Νάκου Αλέκα, Πρέππα Γεώργιο, Χρήστου Χρύσα, Χρήστου Λάζαρο, Χρήστου Κωνσταντίνο, επισκέφτηκαν στελέχη της εταιρείας ΑΒΑΞ Κατασκευαστική Α.Ε με σκοπό τη διερεύνηση προθέσεων, όσον αφορά την ικανοποίηση του αιτήματος του ιερού ναού.

Η Εταιρεία ΑΒΑΞ Κατασκευαστική Α.Ε γνωστή για την ευαισθησία που επιδεικνύει σε παρόμοια ζητήματα, αναλαμβάνοντας την εταιρική κοινωνική ευθύνη που της αναλογεί ανταποκρίθηκε άμεσα.

Χθες στον Άγιο Αθανάσιο Λαμπερού σε μια σεμνή τελετή παρουσία του ιερέα και των επιτροπών, ενώπιον του ποιμνίου παραδόθηκαν κλιματιστικές μονάδες που αποτελούν χορηγία της εταιρείας ΑΒΑΞ Κατασκευαστική Α.Ε έτοιμες προς εγκατάσταση και λειτουργία.

Ο κ. Μπίτσιος 

Σε δήλωσή του ο επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής για το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα κ. Θ. Μπίτσιος σημείωσε:

«Με σχέδιο και λογική, δίνοντας προτεραιότητα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας των κατοίκων σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία με τους πολίτες θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του δημότη και την αποτελεσματικότερη ανταπόκριση σε τοπικά ζητήματα που επηρεάζουν και απασχολούν.

Ο πρώτος και βασικός πυλώνας στο πλάνο που καταστρώνουμε για την επόμενη μέρα στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα ! Χρόνια πολλά καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα».